Αναγνωρίζετε το γιο που είναι φτυστός ο διάσημος μπαμπάς του;

Γωγώ Φούντα
Αναγνωρίζετε το γιο που είναι φτυστός ο διάσημος μπαμπάς του;

Η ομοιότητα είναι κάτι παραπάνω από συγκλονιστική!

Ο star του Hollywood Dustin Hoffman βγήκε προσφάτως βόλτα με τον κατά πολύ νεότερό του σωσία και οι πάντες έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Φυσικά, ο νεαρός άντρας που έκανε τη βόλτα του στο πλευρό του του μεγάλου ηθοποιού, δεν είναι άλλος από τον 29χρονο γιο του, Maxwell ο οποίος μοιάζει τρομερά στο διάσημο πατέρα του.

Το πρόσωπο, τα μαλλιά και το στιλ είναι ακριβώς τα ίδια με αυτά του Hoffman στα νιάτα του, ενώ θυμίζει έντονα και τον ρόλο του κωμικού Lenny το 1974 για τον οποίο τιμήθηκε και με το πρώτο Oscar της καριέρας του.

Πατέρας και γιος ήταν στιλάτοι και αρκετά απλοί, με τον νεαρό Hoffman να είναι λίγο ψηλότερος από τον γηραιότερο, μιας και ο πατέρας του μπορεί να φημίζεται για το ταλέντο, τη γοητεία και πολλά άλλα, αλλά όχι για το... μπόι του!

O διάσημος ηθοποιός ξάφνιασε το κοινό σε πρόσφατη βράβευσή του για τη συνολική του προσφορά στον κινηματογράφο, όταν μιλώντας για τη θρυλική ταινία Kramer vs. Kramer ξέσπασε σε δάκρυα συγκίνησης. Αποκάλυψε μάλιστα, ότι ο ρόλος του προτάθηκε σε μία πολύ δύσκολη περίοδο για τα προσωπικά του μιας και έπαιρνε διαζύγιο από τη σύζυγό του και πως αρχικά τον απέρριψε γιατί δεν του άρεσε το σενάριο. Τελικά, οι σεναριογράφοι έκαναν αλλαγές και τελικά ο Hoffman ενσάρκωσε τον ρόλο που τον σημάδεψε για πάντα...

Διαβάστε ακόμη:

H Cameron Diaz «κομμάτια» από τα ποτά μετά το γάμο του Justin Timberlake

Ποιο διάσημο ζευγάρι κάνει τόση φασαρία στο... σεξ, που οι γείτονές του φτάνουν στο σημείο να παραπονιούνται;

Justin Timberlake- Jessica Biel: Η κακόγουστη έκπληξη στον γάμο τους