O νέος James Bond λέγεται ότι θα είναι μαύρος! Μας αρέσει!

O νέος James Bond λέγεται ότι θα είναι μαύρος! Μας αρέσει!

Tι αποκάλυψε η πρωταγωνίστρια του Skyfall;

H πρωταγωνίστρια του Skyfall Naomie Harris, επιβεβαίωσε σε συνέντευξή της ότι η διεύθυνση παραγωγής του Bond συζητά με τον ηθοποιό που καθήλωσε στην ταινία Mandela: The Long Walk To FreedomIdris Elba για το ρόλο του 007 ύστερα από την αποχώρηση του Daniel Craig.

Ο Daniel Craig έχει υπογράψει βέβαια για δύο ακόμη ταινίες- οπότε μας προβληματίζει λίγο αυτή η εκδοχή. Η συζήτηση όμως είναι γεγονός. Η Harris είπε αμέσως μετά τα γυρίσματα της ταινίας όπου πρωταγωνιστεί με τον Idris, ότι αρχικά δεν το πίστευε.

«Δεν είχα πειστεί ότι γινόταν πράγματι αυτή η συζήτηση μέχρι που συνεργάστηκα μαζί του και μου επιβεβαίωσε ότι συνατήθηκε με την παραγωγό του Bond, Barbara Broccoli για το ρόλο του James Bond. Εγώ τον ψηφίζω ανεπιφύλακτα. Μόλις τελείωσα τη συνεργασία μου μαζί του και είναι υπέροχος».

Το ίδιο σενάριο είχε συζητηθεί και πέρισυ με τον Idris να δηλώνει: «Δεν θέλω να χαρακτηριστώ αν και είναι φήμη. Δεν θέλω να παίξω το μαύρο James Bond. Ο Sean Connery δεν ήταν απλά ο Σκωτσέζος James Bond, ούτε ο Daniel Craig μόνο ο γαλανομάτης James Bond, οπότε αν τον υποδυόμουν, δεν θα ήθελα να με αποκαλούν ο μάυρος James Bond». Φέτος όμως οι φήμες έγιναν πραγματικότητα μιας και δεχτηκε να το συζητήσει και δεν φάνηκε τόσο αρνητικός. Αστειεύτηκε μάλιστα δηλώνοντας: «Δεν μπαίνω απλά μέσα σε ένα ταξί, βγάζω τον ταξιτζή από το αμάξι, τον παίρνω όμηρο, πηδάω έξω εν κινήσει, πάνω σε μηχανοποδήλατο που τυγχάνει να βρίσκεται έξω από την πόρτα και καθώς το καβαλάω, ανεβαίνω σε αεροπλάνο- συγκεκριμένα στο φτερό- προσγειώνομαι στην οροφή των Sony Studios, κάνω τσουλήθρα στο air conditioning, και βρίσκομαι στο γραφείο της παραγωγής. Είναι να μη με πάρουν;».

Από ό,τι συζητιέται πάντως ο Idris αποτελεί την επικρατέστερη επιλογή η οποία έχει και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον καθώς θα κάνει τη διαφορά!

Διαβάστε ακόμη:

Jessica Simpson: “Είμαι gay” της είπε ο πατέρας της!

Justin Timberlake-Jessica Biel: Η πρώτη φωτογραφία του γάμου τους

Αυτές είναι οι ακραίες υποσχέσεις που έδωσε η Stewart για να τη δεχτεί πίσω ο Pattinson!