Οι αγέραστες πενηντάρες του Ηollywood!

Οι αγέραστες πενηντάρες του Ηollywood!

Συναγωνίζονται εύκολα πολλές εικοσάρες...

Σκεφτείται να είχατε τους paparazzi να σας παρακολουθούν μέρα νύχτα καταγράφοντας την κάθε σας ρυτίδα; Να πρέπει να δίνετε το παρόν κάτω από τους προβολείς κια επί του κόκκινου χαλιού, αναμένοντας τα σχόλια για κάθε δημόσια και μη εμφάνισή σας; Αγχωτικό; Σα να ζητάει ο οργανισμός σας, ένα botox, μία τόνωση, κάτι ξαφνικά, ε; Κι όμως! Είναι κάποιες σταρ που μεγαλώνουν ομορφαίνοντας και καταφέρνουν να δείχνουν το μισό της πραγματικής τους ηλικίας. Ποιες είναι αυτές;

Heather Locklear, 50

Η Heather έχει στο ενεργητικό της μερικούς από τους πιο περιζήτητους άντρες του Hollywood, από τον Tommy Lee μέχρι τον Bon Jovi και τον Charlie Sheen. Ερώτημα δεν θέλει. Όταν στα 50 σου δείχνεις έτσι μπορείς ακόμη να να έχεις όποιον θες.

Andie MacDowell, 54

Ποιος να το λεγε πως η Andie θα έδειχνε στα 54 της σχεδόν όπως όταν ο John Travolta την ερωτεύτηκε στα γυρίσματα του Michael. Πρόσωπο της L 'Oreal επί σειρά ετών, καταφέρνει να λάμπει από φρεσκάδα φυσικά.

Michelle Pfeiffer, 54

Εκθαμβωτική η Michelle δικαιολογημένα πρωταγωνιστεί στην νέα ταινία Cheri, στην οποία την ερωτεύεται ένας 20-χρονος! Εσείς θα λέγατε όχι;

Sharon Stone, 54

Η γυναίκα που αναστάτωσε δύο γενιές με το Βασικό ΄Ενστικτο καταφέρνει να κάνει άντρες με τα μισά της χρόνια να τρέχουν σα σκυλάκια από πίσω τους και να κλαίνε με μαύρο δάκρυ όταν τους παρατά για κάποιον ακόμη νεότερο. Γιατί άραγε; (Ρητορική ερώτηση).

Julianne Moore, 51

Μία κοκκινομάλλα όλο φωτιά όσα χρόνια κι αν περάσουν από πάνω της. Κλασική ομορφιά που δεν χάνει την αξία της στο χρόνο. Μήπως όμως ο χρόνος αρνείται πεισματικά να περάσει από πάνω της;

Iman, 57

Η Iman μάλλον ανακάλυψε το μυστικό της νεότητας για να καταφέρνει να ξεπερνά σε αντοχή στο χρόνο ακόμη και τον δηλωμένα αγέραστο David Bowie.

Kim Cattrall, 56

Μία από τις πιο τρελές celebrities ξέρει να ξεγελά καλά το χρόνο. Λίγες στην ηλικία της θα κατάφερναν να αποδώσουν το ρόλο της σεξοβόμβας στο Sex and the City χωρίς να μοιάζουν γελοίες. Εκείνη το κατάφερε, όχι μόνο επιτυγχάνοντας να γίνει πρότυπο γυναικών αλλά και επιθυμία πολλών ανδρών!

Kim Basinger, 58

Λένε πολλά για τα γονίδια του αμερικανικού Νότου και η καλλονή από την Georgia των ΗΠΑ, παρέμεινε νέα για δεκαετίες. εδώ και λίγο καιρό άρχισε να έρχεται σε επαφή με το χρόνο- αλλά μάλλον για 40 την κάνεις παρά για 58...

Madonna, 54

Το "Material Girl" είναι σύμβολο. Με 20 άρη σύντροφο και άπειρες κατακτήσεις στη ζωή και στην καριέρα, δεν φαίνεται να το βάζει κάτω. Υγιεινή διατροφή και αθλητισμός τα μυστικά της. Εντάξει και λίγο botox μετά τα 50- αλλά ήταν μάλλον καλύτερη πριν από αυτό!

Διαβάστε ακόμη:

Maison Martin Margiela for H&M New York: Mία διαφορετική παρουσίαση που μας καθήλωσε!

Αντιγράψτε το look: τα τέλεια waves της Sarah Jessica Parker

Elle Women Celebration 2012: Αυτές είναι οι γυναικείες εμφανίσεις που μας έκλεψαν την καρδιά!