Jessica Simpson: Τα κιλά που δεν χάνονται, ο gay μπαμπάς και όλες οι αλλαγές στη ζωή της (πρώην) popstar

Jessica Simpson: Τα κιλά που δεν χάνονται, ο gay μπαμπάς και όλες οι αλλαγές στη ζωή της (πρώην) popstar

Ή αλλιώς μία celebrity που ο χρόνος υπήρξε σκληρός με τη σιλουέτα της.

Η Jessica Simpson σήμερα είναι μία 32χρονη γυναίκα που προσπαθεί να χάσει τα αρκετά περιττά κιλά που κουβαλά, έχει ξεχάσει εδώ και χρόνια ότι κάποτε ο κόσμος αγόραζε τη μουσική της, μόλις έμαθε ότι ο συντηρητικός πάστορας μπαμπάς τελικά έκρυβε έναν Elton John μέσα του και σχεδιάζει παπούτσια, που ευτυχώς σε γενικές γραμμές είναι συμπαθέστατα και πουλάνε αρκετά. Αλλά ας θυμηθούμε λίγο πως ξεκίνησε η υπέρβαρη celebrity μερικά χρόνια πριν.

Προς το τέλος των 90s ένα 16χρονο κορίτσι με το όνομα Britney Spears τίναξε στον αέρα τα παγκόσμια chart με την επιτυχία οπότε οι παραγωγοί θέλησαν να αντιγράψουν το πετυχημένο πείραμα με κάθε τρόπο. Κάπως έτσι ξεπήδηξε η Christina Aguilera (επίσης νυν υπέρβαρη, αλλά τουλάχιστον με τεράστια φωνή), η Mandy Moore (που τώρα είναι ηθοποιός σε ανεξάρτητες ταινίες...Ω θεοί) και φυσικά η Jessica Simpson (που κυκλοφόρησε 7 album, αλλά το μόνο που θυμάμαι να τραγουδά είναι μία βλαχόcountry εκδοχή του These Boots Are Made For Walkin στο soundtrack του Dukes of Hazzard). Η Jessica από μικρή κατάλαβε ότι όταν δεν έχεις αρκετό ταλέντο για να κάνεις μουσική μια ζωή υπάρχει λύση για να περάσεις καιρό στο προσκήνιο και αυτή δεν είναι άλλη από το να κάνεις τη ζωή σου reality. Έτσι είδαμε τη Jessica να παντρεύεται, να τσακώνεται, να χωρίζει με τον πρώτο της σύζυγο. Φυσικά, το πάλαι ποτέ λυγερόκορμο κορίτσι βρήκε νέο σύντροφο και έγινε μανούλα κιόλας χωρίς να τον παντρευτεί, αλλά πριν κυοφορήσει είχε ήδη αρχίσει να χάνει την αψεγάδιαστη σιλουέτα και να παίρνει κιλά.

Ο τύπος την είπε παχουλή, αυτή τους αποστόμωσε καθώς ήταν απλά έγκυος, αλλά από τη στιγμή που γέννησε, έχει διατυμπανίσει παντού ότι κάνει δίαιτα, αν και τα αποτελέσματα πάνω στο κορμί της Jessica είναι αμφισβητιίσιμα. Τι να κάνει το κορίτσι όταν μαθαίνει ξαφνικά πως ο συντηρητικός/υπερπροστατευτικός μπαμπάς της τα έχει με ένα αγόρι πολλά χρόνια μικρότερο της; Είναι να μη το ρίξει στο φαγητό το κορίτσι; Δείτε την gallery με την εξέλιξη της Jessica στο χρόνο.

Διαβάστε ακόμα:
Joe Simpson: Τον πρόδωσαν οι φωτογραφίες με τον εραστή του
O μπαμπάς της Jessica Simpson διατηρούσε σχέση με νεαρό μοντέλο!
Ποιες διάσημες καλωσόρισαν τον πελαργό πριν το γάμο;