Η Gisele μας δείχνει την τεράστια κοιλιά της!

Η Gisele μας δείχνει την τεράστια κοιλιά της!

Το supermodel σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

Η Gisele απολαμβάνει τον ήλιο στοMiami και μας δείχνει την κοιλιά της που δείχνει τεράστια. Το 32χρονο μοντέλο διανύει την δεύτερη εγκυμοσύνη της (αυτή και ο σύζυγός της, αθλητής του αμερικάνικου ποδοσφαίρου, Tom Brady έχουν ήδη ένα 3χρονο γιό) με τον ίδιο χαλαρό τρόπο όπως και στην πρώτη της. Αν εξαιρέσεις την μεγάλη κοιλιά που δείχνει ότι θα γεννήσει από ώρα σε ώρα η Gisele δεν φαίνεται να έχει τα προβλήματα των άλλων θνητών γυναικών, όπως πρησμένα άκρα, πρόσωπο και στήθος. Φαίνεται ότι τα super model δεν έχουν τέτοια προβλήματα ακόμη και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Σχεδόν δύο χρόνια πριν το supermodel είχε δηλώσει για την πρώτη της εγκυμοσύνη: «πήρα μόνο 15 κιλά. Έκανα μαθήματα kung fu μέχρι και δύο βδομάδες πριν γεννήσω και Yoga δυο φορές τη βδομάδα» είπε η Gisele η οποία αποφάσισε να γεννήσει το πρώτο της παιδί στο διαμέρισμα της στη Βοστώνη μέσα στη γεμάτη με νερό μπανιέρα της.
Το να θα κάνει το ίδιο και αυτή τη φορά, προφανώς θα το μάθουμε αργότερα, όπως και το φύλλο του παιδιού ή των παιδιών μια και πολλά μέσα ισχυρίζονται ότι περιμένει δίδυμα.