30ος Μαραθώνιος Αθήνας: Δείτε ποιοι Έλληνες celebrities έτρεξαν για καλό σκοπό

Γωγώ Φούντα
30ος Μαραθώνιος Αθήνας: Δείτε ποιοι Έλληνες celebrities έτρεξαν για καλό σκοπό

Όλοι ήταν εκεί προκειμένου να βοηθήσουν όσους το έχουν ανάγκη...

26.000 μαραθωνοδρόμοι από όλο τον κόσμο βρίσκονται αυτή τη στιγμή στους δρόμους της πρωτεύουσας στο πλαίσιο του 30ού Μαραθωνίου της Αθήνας, η οποίοι ακολουθούν την κλασική αλλά και τις δύο μικρότερες διαδρομές.

Ανάμεσα στις χιλιάδες που λαμβάνουν μέρος, και πολλοί εκπρόσωποι της ελληνικής showbiz, οι οποίοι έβαλαν τις φόρμες και τα αθλητικά τους και αποφάσισαν να τρέξουν για καλό σκοπό. Μεταξύ αυτών η δικιά μας Νίκη Κάρτσωνα, Δούκισσα Νομικού, Αννίτα Ναθαναήλ, Εύη Φραγκάκη, Εύα Αντωνοπούλου, Ευγενία Μανωλίδου φόρεσαν τα χρώματα της WIND Running Team και ρίχτηκαν στην μάχη ως πρεσβευτές της ΕΛΕΠΑΠ. Για την WIND Running Team έτρεξαν απίσης και οι Πάνος Βλάχος, Ναταλία Δραγούμη, Νικολέττα Ράλλη και Χρήστος Φερεντίνος ενώ κάθε φορά που περνούσε και κάποιο μέλος της ομάδας κάτω από την αψίδα της WIND ο λογαριασμός της ΕΛΕΠΑΠ μεγάλωνε κατά ένα ευρώ.

Βροντερό παρόν, μεταξύ άλλων, έδωσε και το κέντρο ημέρας ΑΝΑΣΑ καθώς γι' αυτό αγωνίστηκαν η Ζέτα Δούκα, Νίνα Λοτσάρη, Σόφη Πασχάλη και Αννίτα Ναθαναήλ αλλά και η εγγονή του θρυλικού Charlie Chaplin, Kira.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό...

Διαβάστε επίσης:

Ένας αγώνας για όλους: Η WIND Running Team τρέχει στις 11 Νοεμβρίου για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ

Τρέχουμε για καλό σκοπό

4η προπόνηση με τη WIND Running Team!