Τα χρόνια πέρασαν: Πως είναι σήμερα το όμορφο κορίτσι του Grease, Olivia Newton John;

Τα χρόνια πέρασαν: Πως είναι σήμερα το όμορφο κορίτσι του Grease, Olivia Newton John;

Ήταν καλός ή σκληρός ο χρόνος μαζί της;

Είτε είσαι 40, είτε 50, είτε 20 υπάρχει μία ταινία ύμνος στους καλοκαιρινούς έρωτες που έχεις δει ξανά και ξανά και ξανά και σου φέρνει στη μνήμη όλα τα βραδινά ραντεβού στην παραλία, όλα τα φιλιά στα σοκάκια του νησιού, όλες τις μέρες που δεν έφαγες πρωινό για να δείχνεις πιο αδύνατη στο μαγιό σου, το Grease. Και το φρέσκο και γλυκό κορίτσι που μεταμορφώθηκε από ένα σεμνό pin up girl σε μία ατίθαση ρόκερ για την καρδιά του Ντάνι Ζούκο δεν ήταν άλλη από την Olivia Newton John.

Η Olivia έγινε γνωστή ως Σάντι στο Grease των 70s, αλλά με εξαίρεση αυτό και το Xanadu η καριέρα της στη μεγάλη οθόνη μάλλον δεν είναι κάτι που θυμίζει το ξανθό κορίτσι με τα εκφραστικά μάτια που έχουν ζωγραφισμένη την αθώοτητα. Σε αντίθεση όμως με την υποκριτική, η επιτυχία της Olivia ήρθε στη μουσική καθώς ανέβηκε πολλές φορές στην κορφή των chart ως το καλό κορίτσι των 70s, αλλά και ως η ατίθαση νέα στα 80s. Και ναι το "Physical" είναι το τελευταίο hit της που θυμόμαστε όμως η Olivia δεν σταμάτησε να βγάζει albums από τότε. Στα zero's δε που πέρασε τα 50 το έριξε στην country και μπορεί να έχασε κάθε αίγλη ως pop star, αλλά τα τραγούδια της θα είναι πάντα ύμνοι για τους ορκισμένους φαν των 70s και των 80s.

H Olivia σήμερα στα 64 της δεν είναι πια μια φρεσκαδούρα, αλλά μία γυναίκα που πιθανότατα με τη βοήθεια της αισθητικής έχει καταφέρει να κόψει καμιά δεκαπενταριά χρόνια από πάνω της και δείχνει πως δεν θα αργήσει να μπει στη φορμόλη (δεδομένου ότι δεν γερνά πια). Ό,τι και αν κάνει βέβαια, εμείς την αγαπάμε. Δείτε την εξέλιξη της στο πέρασμα του χρόνου στη gallery.

Διαβάστε ακόμα:
Τα καλύτερα τραγούδια για να κάνετε γυμναστική
Όταν οι γυναίκες ντύνονταν σαν την Olivia Newton John