Τι κοιτάς εκεί Bradley Cooper;

Γωγώ Φούντα
Τι κοιτάς εκεί Bradley Cooper;

Πιάστηκε στα πράσα ο μπερμπάντης Bradley!

Τελικά η αντρική φύση και να θέλει να κρυφτεί, δεν μπορεί με τίποτα! Κάπως έτσι την πάτησε και ο σέξι Bradley Cooper σε επίσημη εμφάνιση στο πλαίσιο προώθησης της νέας του ταινίας Silver Linings Playbook.

Ο διάσημος ηθοποιός λοιπόν, εμφανίστηκε μαζί με τη νεαρή συμπρωταγωνίστριά του Jennifer Lawrence, η οποία είχε αποφασίσει να κάνει πραγματικά εντύπωση και μάλλον τα κατάφερε! Το ομολογουμένως σέξι και προκλητικό ντεκολτέ της, αναδείκνυε... επάξια το πλούσιο μπούστο της, κάτι που δεν παρατηρήσαμε μόνο εμείς.

Συγκεκριμένα, ο Cooper δεν μπόρεσε να καταπνίξει το ανδρικό του ταπεραμέντο και κυριολεκτικά κάρφωσε με το βλέμμα το στήθος της Lawrence, που πάλευε να μείνει κάτω από το ύφασμα με νύχια και με δόντια! Για κακή του όμως τύχη, το πιπεράτο στιγμιότυπο είδαν και οι φωτογράφοι οι οποίοι έσπευσαν να απαθανατίσουν το σκηνικό! Mπορεί βέβαια οι δύο star να δηλώνουν μόνο φίλοι και πως οι ερωτικές τους περιπτύξεις αρχίζουν και τελειώνουν στο σετ της ταινίας, αλλά το κορίτσι του Bradley, Ζoe Saldana δεν ξέρουμε αν χάρηκε ιδιαίτερα με αυτή τη φωτογραφία.

Δεν θέλουμε καν να φανταστούμε τι παντόφλα θα έπεσε στο σπίτι!

Διαβάστε επίσης:

Ποιος σέξι star αποκάλυψε ότι δεν φοράει ποτέ αποσμητικό;

Scarlett Johansson: Χώρισε, αλλά δεν θα σκάσει κιόλας!

Ποιός ηθοποιός sex symbol, έδωσε «χιλόπιτα» στη hot Dita Von Teese;