Cindy Crawford: Κορμάρα στα 46 της

Γωγώ Φούντα
Cindy Crawford: Κορμάρα στα 46 της

Το διάσημο supermodel μάλλον έχει καταφέρει να νικήσει το χρόνο!

Yπήρξε η απόλυτη θεά της πασαρέλας και όχι άδικα. Και ενώ έχουμε συνηθίσει με το πέρασμα του χρόνου τόσο το κορμί όσο και το πρόσωπο σιγά σιγά να χάνουν τη λάμψη και τη σφριγηλότητά τους, η εν λόγω κυρία μας διαψεύδει πανηγυρικά!

O λόγος για το supermodel των '90s Cindy Crawford η οποία στα 46 της χρόνια ποζάρει για το εξώφυλλο του περιοδικού SHAPE και κυριολεκτικά μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό. Όχι μόνο λόγω της ομορφιάς της, η οποία είναι αναμφισβήτητη αλλά κυρίως για το γεγονός ότι αυτή η γυναίκα πλησιάζει τα 50, έχει δύο παιδιά και διαθέτει ένα κορμί που θα ζήλευαν ακόμα και 20χρονα μοντέλα! Mάλιστα, το συγκεκριμένο τεύχος παίρνει επετειακή μορφή, μιας και κυκλοφορεί 20 ακριβώς χρόνια μετά το πρώτο εξώφυλλο της Crawford στο περιοδικό.

Η αμερικανίδα καλλονή, στη συνέντευξη που συνοδεύει την συγκλονιστική φωτογράφιση, μεταξύ άλλων μιλάει για τις διατροφικές της συνήθειες, λέγοντας χαρακτηριστικά: « Το πιο έξυπνο πράγμα που έκανα ποτέ για τη σιλουέτα μου, ήταν που σταμάτησα να τρώω ζυμαρικά κάθε βράδυ»!

Αν κόψουμε κι εμείς τα ζυμαρικά, λέτε να γίνουμε σαν τη Cindy;

Διαβάστε επίσης:

Ποια 11χρονη είναι ήδη φτυστή η supermodel μαμά της;

Hot hot hot! Δείτε τη φωτογράφηση της αγέραστης Cindy Crawford!

Τα πιο παράξενα τρικ ομορφιάς δια στόματος διασήμων!