Kristen Stewart- Robert Pattinson: η γλώσσα του σώματος του ζευγαριού πριν και μετά το κέρατο

Kristen Stewart- Robert Pattinson: η γλώσσα του σώματος του ζευγαριού πριν και μετά το κέρατο

Το διάσημο ζευγάρι περνάει δια πυρός και σιδήρου και ψάχνει να βρει τις ισορροπίες του.

Το ζευγάρι που όλοι γνωρίζουμε ως Robsten μπορεί να έχει περάσει δια πυρός και σιδήρου, θυμηθείτε όμως πώς μας πρωτοσυστήθηκε. Στην πρεμιέρα του πρώτου Twilight στο Los Angeles θαυμάζουμε για πρώτη φορά τους δύο νέους να φωτογραφίζονται για τα μεγαλύτερα Μέσα του πλανήτη και έχουμε τη χαρά να απολαμβάνουμε ένα δυνατό ειδύλλιο να εξελίσσεται μπροστά μας. Ματιές γεμάτες υπονοούμενο, έντονα χαμόγελα και πόζες κολλητά ο ένας στον άλλο σα σιαμαία, δε θέλει και πολύ για εμάς να καταλάβουμε πως η Kristen Stewart και ο κούκλος συμπρωταγωνιστής της Robert Pattinson είναι κάτι παραπάνω από φίλοι.

Το αγόρι που κόλασε τις γυναικείες φαντασιώσεις ερωτεύεται το αγοροκόριτσο και όλοι εμείς είμαστε μάρτυρες του πιο γλυκού έρωτα. Τόσο στα βραβεία MTV Awards το 2009, όσο και λίγο αργότερα στην πρεμιέρα του Breaking Dawn - Part 1 οι δύο ηθοποιοί θα προλάβουν να αγαπηθούν παράφορα, να συνάψουν σχέση και να γίνουν το απόλυτο teenager ζευγάρι των μίντια.

Ενώ όλα έδειχναν πως τίποτα δε θα μπορούσε να ταρακουνήσει από την ευτυχία τους δύο star, ένα κέρατο, μία απολογία και αμέτρητα δημοσιεύματα θα ρίξουν την Kristen Stewart στον Καιάδα των γυναικών που απάτησαν τον αγαπημένο τους και θα κάνουν όλες μας που λιώνουμε για το Rob να την τιμωρήσουμε όπως της αξίζει. Αρνητική δημοσιότητα, απειλητικά μηνύματα, μοναξιά, χωρισμός και Κασσάνδρες που ψάχνουν να επαληθεύσουν τις φήμες περί οριστικού τέλους θα διαψευστούν όταν ο Robert σαν άλλος ήρωας θα πατήσει πόδι, θα υποστηρίξει το κορίτσι του και θα τη συγχωρήσει, η αγάπη για άλλη μια φορά θα νικήσει και όλο θα ζήσουν καλά κι εμείς καλύτερα.

Βέβαια, καλά όλα αυτά, αλλά στην πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2 στη Μαδρίτη, τα πράγματα δεν ήταν όπως τα περιμέναμε. Ναι, ο Pattinson συγχώρεσε τη Stewart και είναι πάλι μαζί, μόνο που αυτή τη φορά η γλώσσα του σώματος δεν υποδηλώνει ένα ερωτοχτυπημένο ζευγάρι, αλλά αντίθετα πολύ αμηχανία, αταίριαστη χημεία και βλέμματα που δε διασταυρώνονται παρά μόνο σε κάποιες φευγαλέες φωτογραφίες.

Η Kristen αλλάζει τις τουαλέτες υψηλής ραπτικής τη μία μετά την άλλη και φανερά ανανεωμένη στυλιστικά και ενδυματολογικά, δείχνει να απέχει πολλά χιλιόμετρα από το κορίτσι με το αγορίστικο κούρεμα που πρωτοξεκινούσε πριν από μερικά χρόνια. Δυστυχώς, το ίδιο συμβαίνει και με την αγάπη της με τον Pattinson που παρά την καλή του διάθεση να δώσει τόπο στην οργή και να συγχωρήσει την απιστία της δείχνει όχι μόνο να μη νιώθει άνετος με τον εαυτό του, αλλά να μην έχει βρει την παλιά σπίθα που σιγοέκαιγε μέσα του για την αγαπημένη του. Με όλα τα Μέσα στραμμένα πάνω τους και την πίεση να μοιάζει αφόρητη, ας ελπίζουμε το πάλαι ποτέ ερωτευμένο ζευγάρι να βρει τις ισορροπίες του και να καταφέρει να επιβιώσει.

Δύσκολα τα πράγματα στον πλανήτη Hollywood!

Διαβάστε επίsης:

Αυτά είναι τα πιο διάσημα «κέρατα» στον πλανήτη Hollywood
Kristen Stewart- Robert Pattinson: δείτε την πρώτη κοινή φωτογραφία που ανέβασαν οι ίδιοι

Kristen Stewart-Robert Pattinson: Το πρώτο φιλί, αληθινό ή ψεύτικο; (φωτό)

Δείτε το υπερπολυτελές καινούριο σπίτι της Stewart, σε απόσταση αναπνοής από του Pattinson (φωτος)

Kristen Stewart-Robert Pattinson: Η πρώτη κοινή έξοδος μετά την επανασύνδεση! (φωτο)

Ο Robert Pattinson τα πήρε στο κρανίο και τα έκανε κυριολεκτικά γυαλιά καρφιά (φωτός)