Σοκ και δέος:Τα κουτσομπολιά του Hollywood στο πέρασμα των δεκαετιών

Σοκ και δέος:Τα κουτσομπολιά του Hollywood στο πέρασμα των δεκαετιών

Ποια πρόσωπα της showbiz μας απασχολούσαν με τα καμώματα τους τις εποχές του Old Hollywood;

Θα πάει τελικά η LiLo φυλακή μετά την άρση της αναστολής της; Γιατί η Christina Aguilera φουσκώνει κάθε μέρα και περισσότερο; Είναι gay ο μπαμπάς της Jessica Simpson; Τα έχουν τελικά ο Robert Pattinson με τη Kristen Stewart ή είναι απλά μαζί για το promotion της ταινίας; Αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα μας απασχολούν καθημερινά τις ώρες που δεν ασχολούμαστε με σοβαρά ζητήματα όπως είναι το μέλλον μας και η κατάσταση της χώρας και των συνανθρώπων μας, όταν καλή ώρα είμαστε στην τουαλέτα, όταν φτιάχνουμε σάντουιτς, όταν κάνουμε ένα τσιγάρο έξω την εργασία μας επειδή στο γραφείο δεν καπνίζουμε.

Επειδή, όμως αυτά τα έχουμε λύσει λίγο πολύ μέσα μας και τα έχουμε υπεραναλύσει με φίλες και γνωστές, σήμερα θέλουμε να σας θυμίσουμε κάποια σκάνδαλα περασμένων δεκαετιών που ταλάνιζαν την κοινωνία ακόμα όταν ακόμα λεφτά υπήρχαν και το άγχος των ανθρώπων δεν σχετιζόταν με τα updates τους στο facebook.

Μιλώντας για facebook λοιπόν και τις αρνητικές επιδράσεις που έχει χρήση του στις σχέσεις καθώς πολλοί χωρισμοί συμβαίνουν εξαιτίας του εν λόγω social media, πρέπει να πούμε ότι μερικές δεκατίες πριν το ρόλο του έπαιζε με επιτυχία η Elizabeth Taylor που φήμες την ήθελαν να έχει κλείσει σπίτια με τα αγόρια που διάλεγε για συντρόφους καθώς δεν ήταν πάντα ελεύθερα και ωραία. Άλλος διάσημος μπερμπάντης ήταν και ο Frank Sinatra που ναι μεν είχε σύζυγο, αλλά αυτό δεν ένιωθε πως ήταν πάντα δεσμευτικό για εκείνον και όπως λέει και το γνωστό τραγούδι της «He did his way...» και με άλλες γυναίκες πλην της γυναίκας του.

Σε άλλο μήκος κύματος όλοι έχουμε παρακολουθήσει τις τελευταίες μέρες τα άρθρα για το Robert Pattinson και την απέχθεια του για τις ταινίες του Twilight που τον έκαναν γνωστό. Αν αυτό σας φαίνεται σκανδαλώδες φανταστείτε πως αντιμετώπισε ο κόσμος την άρνηση του Marlon Brando ακόμα και παραλάβει το Oscar που κέρδισε, μάλλον επειδή αγαπούσε το Hollywood όσο και η Jessica Simpson τα βραστά λαχανικά (η απάντηση βρίσκεται στις καμπύλες της). Αχ και μιας και η ζωή μας έριξε στο θέμα καμπύλες δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στη Marilyn Monroe, την απόλυτη γυναίκα που λέγεται ότι έπιασε τα δίκτυα της τον τότε πρόεδρο JFK (ναι αυτός που του τραγουδούσε όλο νάζι Happy Birthday Mr.President) και μάλιστα η κακή της ψυχολογική κατάσταση τα τελευταία χρόναι της ζωής της σχετιζόταν άμεσα με τη σχέση αυτή. Η Judy Garland από την άλλη θα είναι πάντα η Dorothy που ερμήνευσε τέλεια το Over the Rainbow στο κλασικό Wizard of Oz (που ξαναγυρίστηκε φέτος με το James Franco), αλλά φήμες της εποχής την ήθελαν μία drama queen που συχνά πυκνά είχε κάποια θορυβώδη ξεσπάματα, δημόσια πάντα. Για να κλείσουμε αυτό το χρονοντούλαπο του κουτσομπολιού θα πούμε ότι μεγάλη αναστάτωση είχε προκαλέσει η αγαπημένη μας Bette Davis, που τα έλεγε έξω από τα δόντια και θα μπορούσαμε να υποστηρίξουμε ότι κράξει ουκ ολίγες πρωταγωνίστριες της εποχής εκείνης, όταν είπε ότι Joan Crawford πέρασε από πολλά κρεβάτια για να φτάσει στην κορφή.

Είτε είναι είτε δεν είναι αλήθεια, τόσα χρόνια που έχουν περάσει όλα συγχωρούνται προφανώς. Αυτό δε σημαίνει ότι λιγότερο απολαυστικά να τα θυμόμαστε.

Διαβάστε ακόμα:
Nέο σκάνδαλο: Έχει κάνει sex tape η Emma Stone;
Όλες οι αποδείξεις γιατί ο Pattinson σιχαίνεται το Twillight