Σε ποια 41 ετών star ανήκει αυτό το γυμνασμένο κορμί;

Σε ποια 41 ετών star ανήκει αυτό το γυμνασμένο κορμί;

Και μαμά δύο εφήβων και κορμάρα.

Η μικροσκοπική η Jada Pinkett Smith έχει ένα από τα πιο σέξι και γυμνασμένα σώματα στο Hollywood. Αν και 41ετών και μητέρα δύο παιδιών στην εφηβεία, η Jada όπως βλέπουμε όλοι στις φωτογραφίες έχει το σώμα της 20άρας και μάλιστα της γυμνασμένης 20άρας.

Η Jada που ζει στη σκιά του μεγάλου σταρ άντρας της του Will Smith, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες star του Hollywood, αλλά και της χώρας μας -που υποστηρίζουν ότι δεν ξέρουν τι σημαίνει δίαιτα και κάνουν ελάχιστη γυμναστική και το σώμα τους οφείλεται στο καλό DNA- είχε απαντήσει σε συνέντευξή της για το πώς διατηρεί αυτό το σώμα: «Δεν τρώω για ευχαρίστηση» δήλωσε με ειλικρίνεια και συνέχισε «πρέπει να είχα τη μοναδική αφροκαρίμπιαν γιαγιά που δεν μαγείρευε. Ήταν φρικτή μαγείρισσα και μου έμαθε ότι δεν τρως για ευχαρίστηση αλλά για να τραφείς. Αυτό το έχω κρατήσει με τα χρόνια και έτσι τρώω οτιδήποτε είναι υγιεινό».
Η ηθοποιός πέρασε την μέρα των ευχαριστιών στη Χαβάι μαζί με τη διάσημη οικογένειά της. Τον άντρας της και τα δύο της παιδιά την 12χρονη Willow και τον 14χρονη Jaden και απ' ότι βλέπουμε από τις φωτογραφίες όλη η οικογένεια Smith τρέφεται υγιεινά και γυμνάζεται.