86χρονος δισεκατομμυριούχος παντρεύεται... γυμνός!

86χρονος δισεκατομμυριούχος παντρεύεται... γυμνός!

Με 26χρονη Βρετανίδα καλλονή...

Δεν είναι η πρώτη φορά που η μοίρα ενώνει αυτούς τους δύο. Καλά, η λέξη μοίρα ίσως είναι υπερβολή. Το τι τους ενώνει μπορεί να είναι το προφανές πχ το χρήμα, μπορεί να είναι και κάτι που δεν φανταζόμαστε, όπως η... εμπειρία του εν λόγω κυρίου.

Φυσικά και πρόκειται για τον άντρα πίσω από το Playboy, τον μεγάλο αυτοκράτορα Hugh Hefner και το κουνελάκι του, την 26χρονη ξανθιά καλλονή -Βρετανικής καταγωγής- Crystal Harris. Οι δύο τους υπήρξαν και στο παρελθόν αρραβωνιασμένοι, ενώ η σχέση τους μετρά από τις αρχές του 2010, λίγο μετά τη στέψη της ως Playmate Δεκεμβρίου 2009. Μετά από ομηρικούς καβγάδες και δηλώσεις από τις δύο πλευρές περί «εκμετάλλευσης» και «σεξουαλικής ανικανότητας» αντίστοιχα... περάσαμε στην ανακοίνωση ημερομηνίας γάμου!

Ο γάμος τους θα γίνει την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην έπαυλη του μεγιστάνα του Playboy. Η Cristal ήδη έχει μετακομίσει πίσω στο παλάτι και έχει ξεκινήσει τις ετοιμασίες. Σύμφωνα με το διεθνές δίκτυο TMZ ο 86χρονος εκατομμυριούχος εκδότης, ο οποίος δεν ήθελε να παντρευτεί και αν γινόταν κάτι τέτοιο απαράβατος όρος ήταν το προγαμιαίο... υποχώρησε(!) και λέει ότι δεν υπάρχει άλλη σαν εκείνη (;)- ενώ η 26χρονη Cristal φέρεται να δηλώνει πως το διάστημα που δεν ήταν μαζί του καταταλαιπωρήθηκε και πως κανείς δεν της φέρθηκε ποτέ τόσο καλά όσο εκείνος. Οι εμπειρίες της την έκαναν πιο ώριμη και είναι πλέον σίγουρη ότι μόνο εκείνον θέλει!

Ο γάμος θα γίνει σε στενό κύκλο με λιγοστούς συγγενείς και στενούς φίλους ενώ θα ακολουθήσει τρελό πάρτυ τόσο για τον εορτασμό του γάμου όσο και για την Πρωτοχρονιά. Το ζευγάρι θα τιμήσει το γεγονός χωρίς ρούχα (!) και το ίδιο καλούνται να πράξουν όσοι καλεσμένοι το επιθυμούν! Φυσικά στο πάρτυ το σεξ θα ρέει άφθονο- ε, το αλκοόλ εννοούσαμε!

Διαβάστε ακόμη:

Ποια διάσημη ηθοποιός του Hollywood πίνει δύο μπουκάλια βότκα κάθε μέρα;

Blake Lively: Πώς θα περάσει τα πρώτα της Χριστούγεννα ως παντρεμένη;

DPG Network