Ποιος superstar έβαλε χρυσά δόντια;

Γωγώ Φούντα
Ποιος superstar έβαλε χρυσά δόντια;

Περιμένουμε με αγωνία την επόμενη κίνησή του!

To έχουμε πει πολλές φορές: Το παιδί δεν είναι στα καλά του. Από την μία δέρνει ότι βρει μπροστά του, συμπεριλαμβανομένης και της κοπέλας του και από την άλλη κάνει τα αδύνατα δυνατά για να προκαλεί, όπως με το να κάνει ναρκωτικά σε κοινή θέα.

Ο λόγος φυσικά για το τρελόπαιδο της μουσικής Chris Brown, ο οποίος αφού πόσταρε στο Twitter του φωτογραφίες που τον δείχνουν λιώμα να καπνίζει μαριχουάνα, είπε να κάνει και κάτι νέο, έτσι για να μην βαριέται! Όχι δεν το έριξε στα βαριά, που δεν είναι βέβαια και απίθανο, αλλά αποφάσισε να ανανεώσει την μόστρα του, με μία... χρυσή οδοντοστοιχία!

Τα αποκαλυπτήρια έγιναν στο εξώφυλλο του US Magazine XXL, όπου ο star επιδεικνύει όλο καμάρι τα χρυσά του δόντια. Στη συνέντευξη που ακολουθεί μιλάει μεταξύ άλλων για το Twitter λέγοντας χαρακτηριστικά ότι πλέον το χρησιμοποιεί αποκλειστικά για λόγους δουλειάς, τι ψέμα, ενώ αναφέρεται και στην αγάπη, ναι κι όμως, λέγοντας πως έχει βαρεθεί ο κόσμος να ασχολείται με την προσωπική του ζωή και ότι ουσιαστικά τώρα μαθαίνει τα... μυστικά της!

Ένας νέος, ρομαντικός Chris Brown τώρα και στην πόρτα σας...

Διαβάστε επίσης:

O Chris Brown φωτογραφίζεται να καπνίζει μαριχουάνα

H Rihanna «έχει ξεφύγει»: Δείτε όλες τις προκλητικές photos που έχει ανεβάσει η ίδια στο instagram

Πώς η Rihanna ρεζίλεψε τον Chris Brown και τον έκανε να σβήσει το twitter του;