Αναγνωρίζετε την κομψή κυρία με τα λεοπάρ στο front row του οίκου Chanel;

Αναγνωρίζετε την κομψή κυρία με τα λεοπάρ στο front row του οίκου Chanel;

Μία από τις μεγαλύτερες stars σε vintage στιγμιότυπο

«Έφτασα στο Hollywood χωρίς να έχω φτιάξει την μύτη ή τα δόντια μου, και χωρίς να έχω αλλάξει το όνομά μου», έχει δηλώσει η ίδια για την εποχή που προσπαθούσε να γίνει διάσημη. Αυτά ήταν, βέβαια, και τα στοιχεία που έκαναν το «Αστείο Κορίτσι» διαφορετικό: η αίσθηση του χιούμορ της, η αυτοπεποίθησή της και το μοναδικό προφίλ της σημάδεψαν την καριέρα της. Η ίδια, στη συνέχεια, κέρδισε εννέα βραβεία Grammy, τέσσερα Emmy, δύο Oscar και ένα Tony. Σήμερα, στα 70 της, είναι πάντα γοητευτική και δεν δείχνει διατεθειμένη να ρίξει τους ρυθμούς της.

Ο λόγος για την Barbara Streisand, της οποίας το συγκεκριμένο φωτογραφικό στιγμιότυπο κυκλοφόρησε πρόσφατα στο διαδίκτυο. Εκτός από την μοναδική φωνή και τις εμηνείες της, η σταρ είναι διάσημη και για την γκαρνταρόμπα της. Πάντα τολμηρή και έτοιμη να υιοθετήσει τα τελευταία trends, ενώ, οι καλύτερες εμφανίσεις της έχουν γίνει με κομμάτια φτιαγμένα ειδικά γι' αυτήν. Πολλές φορές, στην μακροχρόνια πορεία της, οι στυλιστικές επιλογές της, στον κινηματογράφο, ήταν ίδιες με αυτές της προσωπικής της ζωής.

Στην συγκεκριμένη φωτογραφία, από το 1966, η Streisand βρίσκεται στο front row του show του οίκου Chanel στο Παρίσι, στο οποίο παρευρισκόμενοι υπήρξα και οι Richard Avedon και Marlene Dietrich. Η Streisand είναι η μόνη καλεσμένη του show που δεν φοράει μονόχρωμο σύνολο. Όπως είπε η ίδια στο περιοδικό InStyle, το συγκεκριμένο σύνολο ήταν custom made, και το ζήτησε επειδή λάτρευε τα μαξιλάρια με το λεοπάρ print στο κρεβάτι της, Η σταρ συμπλήρωσε για τη φωτογραφία: «Δυστυχώς, ήμουν άρρωστη εξαιίας μάις ψαρόσουπας που είχα φάει στη Μασσαλία. Αν δείχνω κάπως περίεργη, είναι επειδή φοβόμουν ότι θα έκανα εμετό». Εμάς, πάντως, δεν μας φαίνεται καθόλου περίεργη.

Διαβάστε ακόμα:
Barbra Streisand – Ένα λαμπερό αστέρι 70 ετών
Το ταξίδι της Barbra Streisand και του "γιού" της Seth Rogen
Δεν είναι φάρσα: Η Barbra Streisand θα τραγουδήσει στα Grammy's