Η G-Star RAW γιόρτασε την έναρξη της εορταστικής περιόδου με πλήθος επωνύμων.

Η G-Star RAW γιόρτασε την έναρξη της εορταστικής περιόδου με  πλήθος επωνύμων.

G-Star RAW Women's Night και live concert με τη Demy

Με ένα νεανικό fashion & music event γιόρτασε η G-Star RAW και το ομώνυμο κατάστημα στο THE MALL Athens την έναρξη της περιόδου των γιορτών! Η βραδιά ξεκίνησε από νωρίς με το G-Star Women's Night, ένα party για τις φίλες του brand που οργάνωσαν τα καταστήματα G-Starσε όλο τον κόσμο στη διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας του Νοεμβρίου με θέμα τα slim fit jeans.


Σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα οι φίλοι της G-StarRaw, άνθρωποι από τον χώρο της μόδας,των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης αλλά και πολλοί επώνυμοι επισκέφτηκαν το κατάστημα, είδαν τη χειμερινή συλλογή της G-Star, ενώ πολλές από τις κυρίες ανακάλυψαν το slim fit jean! Η Αλεξάνδρα Κατσαῒτη, fashion stylist των celebrities, ήταν εκεί και πρόσφερε στιλιστικές συμβουλές για ένα άψογο denim look.

Guest Star του G-Star Women's Night ήταν η νεαρή τραγουδίστρια Demy,το νέο pop icon , με την οποία συνεργάστηκε η G-Star "ντύνοντας" κυριολεκτικά το τελευταίο της video clip για το κομμάτι "Η Ζωή –Το πιο όμορφο τραγούδι" που φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Κωνσταντίνου Ρήγου. Η Demy επισκέφτηκε το κατάστημα της G-Star, όπου την υποδέχτηκαν οι καλεσμένοι του brand, μεταξύ των οποίων: Ο Θέμης Γεωργαντάς, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Νίκος Αναδιώτης με τη γυναίκα του Βασιλική Παπαδοπούλου και η Σταρ Ελλάς 2012 Βασιλική Τσιρογιάννη.

H βραδιά κορυφώθηκε με το live concert της Demy και άλλων καλλιτεχνών της Panik Records, που υποστήριξε η G-Star.

Info:
G-StarRAW Store: The Mall Athens 210 6100760