Το επιτελείο του Bill Clinton μπαίνει εμπόδιο στην καριέρα του ως κωμικός

Το επιτελείο του Bill Clinton μπαίνει εμπόδιο στην καριέρα του ως κωμικός

Οι σύμβουλοι του Clinton αρνήθηκαν την πρόταση από το «30 Rock» για συμμετοχή του πρώην προέδρου των ΗΠΑ σε επετειακό επεισόδιο της σειράς, χωρίς να τον ρωτήσουν. Ντροπής πράγματα.

Η δημοφιλής κωμική αμερικάνικη σειρά «30 Rock» κλείνει σε λίγο καιρό τα 100 της επεισόδια και σκοπεύει να τα γιορτάσει με ένα ξεχωριστό επετειακό επεισόδιο.

Για τις ανάγκες αυτού του επεισοδίου, λοιπόν, η σεναριογράφος και πρωταγωνίστρια της σειράς Tina Fey, σκέφτηκε να προτείνει έναν guest ρόλο στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Bill Clinton. Κανείς δεν ξέρει τι ρόλο είχε ακριβώς στο μυαλό της η δαιμόνια Fey για τον Clinton, σίγουρα όμως θα ήταν κάτι που θα άξιζε να παρακολουθήσουμε, πόσο μάλλον οι φανατικοί τηλεθεατές της σειράς. Παρ' όλα αυτά, σημειώστε άκυρο, γιατί το επιτελείο του Clinton αρνήθηκε από την πρώτη στιγμή την πρόταση της σειράς, χωρίς μάλιστα καν να ρωτήσει τον ίδιο.

Πιθανότατα να φοβήθηκαν για την εικόνα του αφεντικού τους, μιας και οι διάλογοι της εν λόγω σειράς μόνο politically correct δεν μπορούν να θεωρηθούν, θα είχε ενδιαφέρον όμως να ξέραμε τι θα αποφάσιζε ο ίδιος ο Bill αν μάθαινε για αυτή την πρόταση.

Μην αγχώνεστε πάντως, η καριέρα του Clinton ως ηθοποιού, έστω και αν υποδύεται τον εαυτό του, δεν θα μείνει στάσιμη. Ο πρώην πρόεδρος έχει ήδη συμφωνήσει να κάνει ένα πέρασμα από το «Hangover 2», όπου και θα εξακριβώσουμε αν έχει «άστρο» στον χώρο της κωμωδίας. Όχι, η προϋπηρεσία στην πολιτική δεν μετρά, έχουμε να κάνουμε με πιο σοβαρά πράγματα εδώ.