Η 14χρονη κόρη της Uma Thurman είναι φτυστή η μαμά της!

Γωγώ Φούντα
Η 14χρονη κόρη της Uma Thurman είναι φτυστή η μαμά της!

To μήλο κάτω απ' την μηλιά...

Όταν έχεις μητέρα την Uma Thurman δεν το θέλει ούτε ο Θεός να μην της μοιάσεις. Κάπως έτσι έγινε και με την 14χρονη κόρη της διάσημης ηθοποιού, Maya, η οποία φαίνεται πως έχει πάρει όλες τις χάρες της εντυπωσιακής μαμάς της!

Τις δύο γυναίκες, συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός να βολτάρουν στους χιονισμένους δρόμους του Aspen και δεν μπορέσαμε να μην παρατηρήσουμε την τεράστια ομοιότητά τους, αλλά και το γεγονός ότι η Maya εξελίσσεται σε μία όμορφη γυναίκα.

Η star του Kill Bill έγινε πρόσφατα μητέρα για τρίτη φορά, καθώς πριν πέντε μήνες έφερε στον κόσμο την κόρη της Luna, καρπό του έρωτά της με το νέο της σύζυγο Arpad Busson. Μάλιστα, δήλωσε σε συνέντευξή της σχετικά με την μητρότητα: «Όταν έγινα μητέρα για πρώτη φορά, είχα πανικοβληθεί και πίστευα ότι δεν θα μπορούσα να είμαι οτιδήποτε άλλο εκτός από μητέρα. Ένιωθα τύψεις όταν δούλευα, ένιωθα και όταν δεν δούλευα! Τώρα όμως που έγινα μητέρα για τρίτη φορά, όλα είναι διαφορετικά. Είμαι πολύ πιο ώριμη. Νομίζω πως όλες οι γυναίκες θα πρέπει να γίνονται μητέρες σε λίγο μεγαλύτερη ηλικία».

Διαβάστε επίσης:

Πέντε κυρίες της διεθνούς showbiz αποτελούν τις πιο καλοντυμένες stars της εβδομάδας που τελειώνει

Παλεύοντας με τη βαρύτητα: Οι celebrities και η χαλάρωση

Hollywood και κέρατο: Όταν οι stars απατούν με τις υπαλλήλους τους!