Aπό την επιτυχία του Beverly Hills σε ρόλο... "φυτού"

Γωγώ Φούντα
Aπό την επιτυχία του Beverly Hills σε ρόλο... "φυτού"

H ανεργία χτύπησε για τα καλά και το... Hollywood!

Yπήρξε το απόλυτο είδωλο των '90s μιας και πρωταγωνιστούσε στο θρυλικό Beverly Hills 90210, όπου και υποδυόταν τον σέξι και άκρως προβληματικό έφηβο, Dylan McKay. Ο λόγος φυσικά για τον Luke Perry ο οποίος δυστυχώς δεν κατάφερε να ξεφύγει από την κατάρα που κυνηγά όλους τους πρωταγωνιστές τηλεοπτικών επιτυχιών του παρελθόντος και κυριολεκτικά εξαφανίστηκε!

Παρά λοιπόν το αναμφισβήτητο σεξ απίλ του αλλά και το τεράστιο γκελ του στο γυναικείο πληθυσμό, ο γοητευτικός ηθοποιός δεν θα λέγαμε ότι κατάφερε να κάνει μεγάλη καριέρα μετά τη διάσημη εφηβική σειρά, σε σημείο μάλιστα που το διαφημιστικό σποτ για γνωστή αλυσίδα πιτσαρίας, να θεωρείται η αμέσως επόμενη μεγάλη του επιτυχία!

Ωστόσο, και προκειμένου να βγάλει το... ψωμί του, πρόσφατα, ο ξεχασμένος star πραγματοποίησε μία guest εμφάνιση στην αμερικανική σειρά Raising Hope στην οποία υποδύεται τον εαυτό του ντυμένος... δέντρο! Η εξήγηση για τη συγκεκριμένη, γελοία αμφίεση του Perry, είναι ο οικολογικός χαρακτήρας του εν λόγω επεισοδίου, κάτι που οδήγησε τους παραγωγούς της σειράς να ντύσουν τον ηθοποιό από την κορφή μέχρι τα νύχια με φύλλα και κλαδιά!

Είδατε τι σου κάνει η αφάνεια;

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε την έγκυο Shakira σε μια φωτογράφηση με τον Pique που θα συζητηθεί!

Γιατί η Σμαράγδα Καρύδη πουλάει το σπίτι της;

Ποια σταρ είπε: «Πρέπει να μάθω να κλείνω τα πόδια μου»;