Δείτε τους μεγαλύτερους stars του Hollywood να φωτογραφίζονται τελείως άβαφτοι για το W magazine

Δείτε τους μεγαλύτερους stars του Hollywood να φωτογραφίζονται τελείως άβαφτοι για το W magazine

Οι μάσκες έπεσαν και οι stars δείχνουν τα φυσικά πρόσωπά τους

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τους stars του Hollywood πάντα περιποιημένους και βαμμένους στην εντέλεια. Οι περισσότεροι από αυτούς δεν τολμούν να πάνε ούτε μέχρι το super-market της γειτονιάς τους αν δε βάλουν πάνω στο πρόσωπό τους ένα τόνο make up. Αυτό φυσικά δεν ισχύει για τους celebrities που δέχτηκαν να φωτογραφηθούν από τον Juergen Teller για το περιοδικό W.


Ποιοι συμμετείχαν;

Kristen Stewart, Nicole Kidman, Marion Cotillard, Naomi Watts, Matthew McConaughey, Daniel Day-Lewis, Jarvier Bardem, Phillip Seymour Hoffman και Jack Black.


Το concept της φωτογράφησης ήταν να παρουσιάσουν τους πιο λαμπερούς stars της χρονιάς. Φυσικά το σενάριο ήταν κόντρα, αφού αντί να τους ντύσουν με φανταχτερά ρούχα και να τους βάψουν επιβλητικά, ο φωτογράφος είχε την ιδέα να ρίξει τις μάσκες και να αναδείξει τη φυσικότητα και την αληθινή λάμψη αυτών των ανθρώπων.


H Kristen Stewart ακομπλεξάριστη ποζάρει με άνεση στο φακό, παρόλο που έχει σακούλες και μαύρους κύκλους. Και γιατί να μην το κάνει άλλωστε; Άνθρωποι δεν είναι και αυτοί, κούραση δε νιώθουν; Εκπληκτική είναι και η φωτογραφία της Marrion Cottilard η οποία βρεγμένη και πολύ sexy, εμφανίζεται make up free και μας ενθουσιάζει. Τι να πει κανείς φυσικά και για την πανέμορφη Naomi Watts, η οποία άβαφτη είναι σαν άγγελος. Και οι άντρες της παρέας είναι απολύτως φυσικοί και όμορφοι, χωρίς επεξεργασίες, ειδικούς φωτισμούς και make-up.

Δείτε στη gallery τους stars χωρίς make-up. Πως σας φαίνονται;

Διαβάστε ακόμα:

Eρωτική απογοήτευση: Ποιες 3 stars εξομολογήθηκαν δημόσια τον πόνο τους;

Παραδείγματα προς αποφυγήν: Ποιες stars έχουν εμφανιστεί κατά καιρούς βαμμένες «καρναβάλι»; (photos)

Μα τι ομοιότητα! Όταν οι κόρες είναι ίδιες οι διάσημες μαμάδες τους (photos)