Η Victoria Beckham δηλώνει εργασιομανής

Η Victoria Beckham δηλώνει εργασιομανής

Η συνέντευξη της Βρετανίδας superstar στο περιοδικό Elle

Η πρώην Spice Girl και νυν σχεδιάστρια, φωτογραφήθηκε και μίλησε στο τεύχος Μαρτίου του βρετανικού Elle. Στη συνέντευξη, η Beckham απέδωσε την επιτυχία του fashion label της στην «εργασιακή ηθική» της, και όχι στην δόξα της.

«Δεν πρέπει να δουλεύω, χρειάζομαι να δουλεύω», είπε η Beckham και συνέχισε «Όλοι αυτοί οι άνθρωποι του χώρου δεν βρήκαν τίποτα έτοιμο. Έχουν δουλέψει σκληρά για να πετύχουν. Και ούτε εγώ έχω βρει τίποτα έτοιμο στη ζωή μου. Αλλά έχω εργασιακή ηθική. Το ίδιο και ο David. Και θέλω το ίδιο να αποκτήσουν και τα παιδιά μου. Πιστεύω ότι μπορεί κανείς να καταφέρει τα πάντα αν είναι διατεθειμένος να δουλέψει σκληρά γι' αυτό».


Παρότι το label της, τον τελευταίο καιρό, επεκτείνεται και παίρνει την μορφή super- brand, η Beckham ομολόγησε ότι της είναι πολύ δύσκολο να παραδώσει τον έλεγχο της επιχείρησης, εξηγώντας ότι η ίδια θέλει να ελέγχει τα πάντα. «Δεν μπορώ να παραδώσω αρμοδιότητες. Αλλά προσπαθώ να το κάνω περισσότερο. Είναι δύσκολο γιατί έχω ένα πολύ συγκεκριμένο όραμα».

Η 38χρονη δήλωσε ακόμα ότι, βρήκε, στον κόσμο της μόδας, έναν χώρο όπου νιώθει ότι ανήκει. «Όταν ήμουν πάνω στη σκηνή με τα Spice Girls, πίστευα ότι το κοινό βρισκόταν εκεί για να δει τις άλλες τέσσερις και όχι εμένα. Και τώρα ακόμα, όταν είμαι έξω με τον David και μας τραβάνε φωτογραφίες πιστεύω ότι αυτόν θέλουν να δουν και όχι εμένα», είπε.

Διαβάστε ακόμα:
David Beckham: το απόλυτο αρσενικό με το μοναδικό στυλ
Αυτή είναι η νέα δίαιτα-λατρεία της Victoria Beckham
Victoria Beckham- Marc Jacobs: Η Louis Vuitton τσάντα- «μαϊμού» που τους έφερε πιο κοντά