Μυαλό ξυράφι: Αυτοί είναι οι stars με τα υψηλότερα IQ και τα καλύτερα πτυχία

Μυαλό ξυράφι: Αυτοί είναι οι stars με τα υψηλότερα IQ και τα καλύτερα πτυχία

Μπορεί να επέλεξαν τη showbiz, αλλά από εξυπνάδα άλλο τίποτα

Είναι stars. Είναι πασίγνωστοι. Τα επαγγέλματά τους, όπως τραγουδιστές, ηθοποιοί μπορεί να μην είναι τόσο απαιτητικά ως προς τον τομέα της μόρφωσης, όπως αυτά των γιατρών και δικηγόρων, παρόλα αυτά αυτοί οι stars είναι επιβεβαιωμένα από τους πιο έξυπνους του Hollywood. Τα αποτελέσματα της μέτρηση του IQ τους εντυπωσιακά. Οι σπουδές τους, επίσης. Πάμε να δούμε ποιοι πασίγνωστοι αστέρες του Hollywood πιθανότατα να ήταν... σπασικλάκια στο σχολείο.


Νatalie Portman: Η πανέμορφη ηθοποιός γνωρίζει Εβραϊκά, Ιαπωνικά, Αγγλικά και Γαλλικά. Ήταν άριστη μαθήτρια και για όσους δεν το γνωρίζουν η Natalie είναι κάτοχος πτυχίου ψυχολογίας από το... Harvard. Δεν το λες και λίγο.


Quentin Tarantino: Ο πανέξυπνος και ευρηματικός σκηνοθέτης έχει 160 IQ, είναι για να αμφισβητείς την εξυπνάδα του;


Jennifer Connelly: Mιλάει άψογα δύο γλώσσες, Ιταλικά και Γαλλικά (πέραν από Αγγλικά φυσικά) και ήταν ανάμεσα στους top μαθητές στα πανεπιστήμια Yale και Stanford.


Jodie Foster: Η διάσημη ηθοποιός φοίτησε στο Lycee Francais Los Angeles και έπειτα ενώ εργαζόταν ως ηθοποιός αποφάσισε να σπουδάσει Λογοτεχνία στο πανεπιστήμιο Yale. Δεν το λες και άσχημα


Steve Martin: Ο κωμικός ηθοποιός θεωρείται από τους πιο έξυπνους του Hollywood, αφού έχει σπουδάσει φιλοσοφία και το IQ του αγγίζει το 142

Sharon Stone: Φυσικά από τη λίστα δε θα μπορούσε να λείπει η ξανθιά ηθοποιός. Εισήχθη στο πανεπιστήμιο Edinboro στην Pennsylvania, σε ηλικία μόλις 15 ετών. Το IQ της είναι πάρα πολύ υψηλό (154). Επιπλέον , είναι μέλος της ΜΕΝΣΑ, η οποία είναι ένας διεθνής οργανισμός, μια παγκόσμια κοινωνία ανθρώπων, στην οποία για να γίνει κάποιος μέλος, πρέπει να έχει Δείκτη Νοημοσύνης (I.Q.) που να τον κατατάσσει στο ανώτερο 2% του ανθρώπινου πληθυσμού. Διάνοια τη λες στο λιγότερο τη sexy Sharon.

Rowan Atkinson: Ο κωμικός ηθοποιός μπορεί να υποδύεται το χαζούλη Mr.Bean, παρόλα αυτά είναι πανέξυπνος. Είναι κάτοχος πτυχίου του πανεπιστημίου του Newcastle και κάτοχος μεταπτυχιακού ηλεκτονικού μηχανικού παρακαλώ, από το πανεπιστήμιο Queen's College, Oxford.

Διαβάστε ακόμα:

Επ'αυτοφώρω: Αυτοί είναι οι «ματάκηδες» του Hollywood! (photos)

Eρωτική απογοήτευση: Ποιες 3 stars εξομολογήθηκαν δημόσια τον πόνο τους;

Tα πιο αποτυχημένα tattoos διασήμων (photos)