Οι πιο ακραίοι τρόποι με τους οποίους διάσημοι ηθοποιοί μπήκαν στο πετσί του ρόλου!

Γωγώ Φούντα
Οι πιο ακραίοι τρόποι με τους οποίους διάσημοι ηθοποιοί μπήκαν στο πετσί του ρόλου!

Aυτό που λέμε, όλα για την τέχνη!

Hθοποιός σημαίνει φως και φυσικά πολλές μα πολλές θυσίες. Δεν είναι λίγες οι φορές που αρκετοί ηθοποιοί έκαναν ακραία πράγματα και υπέβαλλαν τους εαυτούς τους σε ιδιαίτερες καταστάσεις προκειμένου να προετοιμαστούν για έναν ρόλο!

Με πιο πρόσφατα παραδείγματα τους Ashton Kutcher, ο οποίος αναγκάστηκε να νοσηλευτεί εξαιτίας του ρόλου του στην ταινία με θέμα τη ζωή του Steve Jobs, και Matthew McConaughey o οποίος έμεινε δύο... κόκκαλα για να υποδυθεί έναν ασθενή του AIDS, συγκεντρώσαμε τα πιο ακραία πράγματα τα οποία και έχουν κανει οι stars προκειμένου να μπουν στο πετσί του ρόλου.

Ο Tom Cruise δεν φημίζεται για το... φυσιολογικό του χαρακτήρος του φημίζεται ωστόσο για το ταλέντο του. Με αφορμή λοιπόν τον ρόλο του στην ταινία Collateral, ο οποίος είναι και ο μοναδικός ρόλος κακού στην καριέρα του, υποδύεται έναν πληρωμένο δολοφόνο, αποφάσισε να... ντυθεί delivery boy και να παραδίδει προιόντα σε πολυσύχναστο supermarket προσπαθώντας παράλληλα να μη γίνει αντιληπτός από το πλήθος.

Ο Adrien Brody, μπορεί στην ταινία The Pianist να ήταν ένας παντελώς άγνωστος ηθοποιός ωστόσο κατάφερε, υπό τις οδηγίες του Roman Polanski, να κερδίσει το Oscar πρώτου ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του. Ο Brody λοιπόν υποδύθηκε έναν Εβραίο ο οποίος επιβιώνει από ολοκαύτωμα και φυσικά είναι πιανίστας! Εκτός βέβαια από το ότι έμαθε πιάνο, προσπάθησε να νιώσει πως είναι να χάνεις τα πάντα κάτι το οποίο και έκανε. Για ένα διάστημα σταμάτησε να χρησιμοποιεί κινητό, αμάξι, άφησε το διαμέρισμά του και... χώρισε με την κοπέλα του! Άξιζε πάντως τον κόπο!

Η ταινία του Steven Spielberg, Saving Private Ryan θεωρείται μία από τις καλύτερες πολεμικές, ή μάλλον αντιπολεμικές ταινίες όλων των εποχών. Προκειμένου λοιπόν να μεταφέρει τη φρίκη του πολέμου, δεν περιορίστηκε μόνο στα ειδικά εφέ αλλά υπέβαλλε τους πρωταγωνιστές τους σε μία απίστευτη και σκληρή δεκαήμερη εκπαίδευση, η οποία ελάχιστα διέφερε από τα πραγματικά... χαρακώματα!

Για το τέλος, κρατήσαμε ένα ιερό τέρας του κινηματογράφου, τον Robert De Niro και τη θυσία του όχι για μία αλλά τρεις ταινίες! Για το The Taxidriver εκτός του ότι έβγαλε δίπλωμα για ταξί, περνούσε την μέρα του δουλεύοντας ως οδηγός και μεταφέροντας κόσμο στις δουλειές του. Για το Raking Bull όπου και υποδύθηκε τον περίφημο μποξέρ LaMotta, προπονήθηκε σκληρά από τον ίδιο τον... μποξέρ ενώ το πάθος του ήταν τόσο μεγάλο που κατέληξε να του σπάσει τα δόντια και ένα πλευρό! Την μεγαλύτερη όμως θυσία αλλά και αλλαγή την έκανε για την ταινία The Untouchables όπου εκεί ο De Niro υποδύθηκε τον βασιλιά του οργανωμένου εγκλήματος Al Capone. Εκτός του ότι πάχυνε αρκετά, προσάρμοσε το ντύσιμό του σε αυτό του διάσημου κακοποιού και μάλιστα με χειροποίητα ρούχα από ράφτη στην Μικρή Ιταλία ενώ τον μιμήθηκε ακόμα και στο γούστο στα... εσώρουχα!

Διαβάστε επίσης:

Νέα μήνυση από δημοσιογράφο που ισχυρίζεται ότι έχει gay sex βίντεο με τον Tom Cruise

Γιατί κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια Robert De Niro και Jay-Z;

Ποιο διάσημο ζευγάρι αγκαλιαζόταν και φιλιόταν με πάθος, σε όλη τη Ρώμη χθες το βράδυ;