Ο Alec Baldwin ροκάρει

Ο Alec Baldwin ροκάρει

Ο γνωστός ηθοποιός, o οποίος απέκτησε το δικό του αστέρι στη διάσημο δρόμο Walk of Fame του Ηollywood, συμμετέχει με τον Tom Cruise στη μεταφορά του μιούζικαλ «Rock of Ages» στη μεγάλη οθόνη.

Η ταινία «Rock of Ages» με πρωταγωνιστή τον Tom Cruise στο ρόλο ενός heavy metal τραγουδιστή εξασφάλισε ένα ακόμη δημοφιλές όνομα στο καστ της συμφωνα με το σκηνοθέτη της Adam Shankman και τις πρόφατες αποκαλύψεις του στο Twitter. Το μιούζικαλ θα περιλαμβάνει στην κινηματογραφική μεταφορά του τον πρωταγωνιστή της δημοφιλούς σειράς «30 Rock», Alec Baldwin, στο ρόλο του Dennis Dupree, ενός πρώην ροκά ο οποίος διατηρεί το nightclub Rock of Ages.

Πέρα από τους Alec Baldwin και Tom Cruise το καστ περιλαμβάνει και τους Mary J. Blige και Julianne Hough στο ρόλο της Sherrie Christian. Για όσους δε γνωρίζουν η υπόθεση του «Rock of Ages» εξελίσσεται το 1987 στο Λος Άντζελες και αφηγείται το love story μεταξύ μιας νεαρής επαρχιωτοπούλας και ενός rock star των rock club του L.A. συνοδευόμενο από γνωστές επιτυχίες των 80s.