Shirley Bassey: Μια τραγουδίστρια για τον γάμο της Kate Moss

Shirley Bassey: Μια τραγουδίστρια  για τον γάμο της Kate Moss

H Moss θέλει την διάσημη τραγουδίστρια για τον γάμο της, η Bassey όμως δεν φαίνεται ιδιαίτερα πρόθυμη.

Οι προετοιμασίες για τον επικείμενο καλοκαιρινό γάμο του super model με τον μουσικό Jamie Hince συνεχίζονται κανονικά και, η τελευταία είδηση που έγινε γνωστή είναι πως η Kate Moss επιθυμεί διακαώς να τραγουδήσει η Shirley Bassey στον γάμο της.

Ένας φίλος του ζευγαριού δήλωσε: «Η Kate λατρεύει την Shirley. Έχει ατελείωτο θαυμασμό για το πρόσωπό της. Έχει μάλιστα πει στην ίδια την Shirley, πρόσωπο με πρόσωπο, πως είναι η μεγαλύτερη θαυμάστριά της. Θεωρεί πως η Shirley αντιπροσωπεύει την κλάση, την κομψότητα και οτιδήποτε είναι λαμπερό και διασκεδαστικό στον κόσμο της showbiz. Θέλει απελπισμένα να τραγουδήσει στον γάμο της, ανεξάρτητα από το πόσο θα κοστίσει, είναι διατεθειμένη ακόμα και να πληρώσει όλα τα έξοδα της Bassey και ότι άλλο χρειαστεί.»

Καλά όλα αυτά, η ίδια η Bassey όμως μάλλον δεν είναι τόσο πρόθυμη να συμμετάσχει στον γάμο του μοντέλου, τουλάχιστον όχι σαν performer. Μια πηγή δήλωσε: «Δεν είναι πιθανό να συμφωνήσει η Shirley. Δεν είναι τραγουδίστρια γάμων. Αγαπά την Kate και ελπίζει η μέρα του γάμου της να της μείνει αξέχαστη, αλλά ειλικρινά αυτά τα πράγματα δεν είναι του γούστου της.»

Εμείς το μόνο που έχουμε να σχολιάσουμε είναι πως, όταν η Moss δήλωσε πως θέλει τον John Galliano να σχεδιάσει το νυφικό της, μετά από λίγες μέρες ο σχεδιαστής βρέθηκε μπλεγμένος στο σκάνδαλο που όλοι ξέρουμε πλέον και απολύθηκε από τον οίκο Dior. Θα ήταν καλό, λοιπόν, η Shirley Bassey να προσέχει λίγο τις κινήσεις της αυτόν τον καιρό.