Όταν ο Robert De Niro ξέσπασε σε λυγμούς μπροστά στην κάμερα

Όταν ο Robert De Niro ξέσπασε σε λυγμούς μπροστά στην κάμερα

Ακόμα και οι «θρύλοι» του Hollywood λυγίζουν και μάλιστα για σοβαρό λόγο.

Μπορεί να τον έχουμε συνηθίσει ως αδίστακτο μαφιόζο, σκληροπυρηνικό αστυνομικό ή κάποιον άλλο «βαρύ και ασήκωτο» ρόλο που έχει ενσαρκώσει κατά καιρούς στον κινηματογράφο, ο Robert De Niro όμως είναι ένας από τους πιο γλυκούς χολιγουντιανούς σταρ, κάτι που δείχνει κάθε φορά που βρίσκεται μπροστά στην κάμερα για κάποια συνέντευξη.

Χτες, ωστόσο, ο De Niro μας έδειξε μια πιο προσωπική και ευάλωτη πλευρά του εαυτού του. Ο σπουδαίος ηθοποιός ήταν καλεσμένος μαζί με τον συμπρωταγωνιστή του στο «Silver Linings Playbook», Bradley Cooper, και τον σεναριογράφο της προτεινόμενης για Όσκαρ ταινίας, David O. Russell, στην εκπομπή της Katie Couric, με σκοπό να μιλήσουν για την ταινία και την εμπειρία τους από τα γυρίσματα.

Για να ενημερώσουμε όσους (λίγους, μάλλον) δεν έχουν μάθει τα της ταινίας, το «Silver Linings Playbook» πραγματεύεται την διπολική και την ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή, από τις οποίες πάσχει ο πρωταγωνιστής της ταινίας, Pat, που ενσαρκώνει ο Cooper. Η σημαντική λεπτομέρεια, ωστόσο, είναι πως ο σεναριογράφος της ταινίας εμπνεύστηκε από την ζωή του, καθώς πάσχει ο ίδιος από αυτές τις δύο ασθένειες.

Όταν, λοιπόν, η Couric ρώτησε τον De Niro, ο οποίος υποδύεται τον πατέρα του Cooper στην ταινία, «Ένιωσες μεγαλύτερη ευθύνη κάνοντας αυτή την ταινία, στην οποία ο David είχε επενδύσει τόσο πολύ προσωπικά;», ο ηθοποιός φάνηκε αρχικά να δυσκολεύεται να απαντήσει, μέχρι που οι λυγμοί του τον έπνιξαν και χρειάστηκε λίγα δευτερόλεπτα για να συνέλθει από την συγκίνηση. «Δεν μου αρέσει να γίνομαι συναισθηματικός, αλλά ξέρω ακριβώς τι περνάει», είπε ο De Niro όταν κατάφερε να ηρεμήσει.

Μπορείτε να δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί.

Διαβάστε επίσης:

Οι πιο ακραίοι τρόποι με τους οποίους διάσημοι ηθοποιοί μπήκαν στο πετσί του ρόλου!

«Θα παντρευόμουν τον De Niro, αλλά θα έκανα sex με τον Pattinson»: Ποια star το δήλωσε;

Γιατί κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια Robert De Niro και Jay-Z;