Μια οικογένεια σκέτη γλύκα: Ο David Beckham στο πάρκο με τα παιδιά του!

Γωγώ Φούντα
Μια οικογένεια σκέτη γλύκα: Ο David Beckham στο πάρκο με τα παιδιά του!

Δείτε τον superstar να παίζει σαν μικρό παιδί!

Έπειτα από μία άκρως κουραστική και απαιτητική Εβδομάδα Μόδας, όπου έδωσε το παρόν με τη διάσημη μαμά της και fashion designer, Victoria Beckham, η 19 μηνών Harper επέστρεψε στην Μεγάλη Βρετανία και στην καθημερινότητα ενός παιδιού.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε λοιπόν, την τρισχαριτωμένη πιτσιρίκα σε εξόρμησή της στο πάρκο συνοδευόμενη από τους άντρες της: Τον μπαμπά David και τους τρεις μεγαλύτερους αδερφούς της Brooklyn, Romeo και Cruz.

Η διάσημη οικογένεια, όπως ήταν φυσικό, τράβηξε τα βλέμματα όλων, ενώ η μόνη που απουσίαζε ήταν η Victoria, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Φορώντας ένα φουσκωτό κόκκινο μπουφάν και ασορτί αθλητικά παπούτσια, η μικρούλα έδειχνε πιο γλυκιά από ποτέ, ενώ δεν σταμάτησε να παίζει με τον μπαμπά και τα αδέρφια της, οι οποίοι ήταν ντυμένοι επίσης με αθλητικά.

O David, σαν κάθε υπερπροστατευτικός πατέρας που σέβεται τον εαυτό του, έσπευσε να σηκώσει και να παρηγορήσει την κόρη του όταν έφαγε... τούμπα, ενώ ο 13χρονος Brooklyn προτίμησε να μην παίξει ποδόσφαιρο με τα αδέρφια του αλλά να διασκεδάσει την μικρή της οικογένειας.

Mακράν η πιο όμορφη και στυλάτη οικογένεια!

Διαβάστε επίσης:

David Beckham: Δείτε τις πιο πετυχημένες και τις πιο... απαράδεκτες κουπ του!

David Beckham: Το πλάνο που πρόδωσε τον superstar

Η ροζ πλευρά του David Beckham: Τα αγαπημένα του παπούτσια είναι εμπνευσμένα από την κόρη του