Η Άννα Βίσση μιλάει στο Νίκο Μουρατίδη εφ’ όλης της ύλης

Η Άννα Βίσση μιλάει στο Νίκο Μουρατίδη εφ’ όλης της ύλης

Η «Απόλυτη» σε μια ραδιοφωνική συνέντευξη που θα συζητηθεί.

«Ομολογώ ότι το έχω κάνει και αυτό. Ανάμεσα σε άλλα που έχω κάνει είναι ΚΑΙ να παρακαλέσω άντρα. Δεν του έχω πει δηλαδή, σε παρακαλώ γύρνα, έχω το δικό μου λεξιλόγιο. Και αυτό το έχω κάνει και έχω κλάψει και πάρα πολύ πικρά και για μια συγκεκριμένη κατάσταση και για δυο τρεις συγκεκριμένους άνδρες, που μετά όταν τα κοιτάω πίσω κι εγώ απορώ με τον εαυτό μου και λέω μα είναι δυνατόν;», είπε μεταξύ άλλων η Άννα Βίσση.

Η «Απόλυτη» άνοιξε το σπίτι της στον επί τριάντα χρόνια κολλητό της Νίκο Μουρατίδη και μίλησε όπως μόνο δύο φίλοι συζητούν.

«Ο Νίκος είναι δίκαιος σε ό, τι έχει να κάνει με την μουσική. Ξέρω τι του αρέσει, ξέρω ποιους καλλιτέχνες θαυμάζει και ακούει. Το «Απαγορευμένο», λοιπόν, που δεν εντάσσεται σε συγκεκριμένη κατηγορία, δεν ήταν από τα κομμάτια που του άρεσαν. Δεν μου είπε ότι ήταν χάλια, απλά ο συγκεκριμένος δίσκος, δεν αποτελεί είδος που του αρέσει, γενικά. Μεμονωμένα κομμάτια του άρεσαν, όπως το μακριά κι αγαπημένοι. Δεν ξέρω τι του άρεσε και τι δεν του άρεσε, μη νομίζεις, κι εγώ αισθανόμουνα περίεργα να τον ρωτήσω τι του άρεσε και τι όχι. Γιατί ξέρω ότι σε καμία περίπτωση δεν θα ήταν αντικειμενικός κριτής», είπε μιλώντας για το Νίκο Καρβέλα.

Τέλος, όταν το θέμα στράφηκε γύρω από τον έρωτα, εκείνη είπε με το δικό της μοναδικό τρόπο, «αν υπάρχει πραγματική αγάπη, διαδέχεται τον έρωτα. Όταν η ρουτίνα χτυπήσει την πόρτα σου, εάν υπάρχει αγάπη, θα βρει την πόρτα και θα μπει. Εγώ προσωπικά θαυμάζω τα ζευγάρια που είναι πολλά χρόνια μαζί, αλλά και βαριέμαι όταν το σκέφτομαι αυτό!»

Απολαύστε τη συνέντευξη στον Νίκο Μουρατίδη που δόθηκε για το ραδιόφωνο του Ant1 Κύπρου.