Ποια διάσημη κυρία λέγεται ότι παλεύει πάλι με την ανορεξία; (photo)

Ποια διάσημη κυρία λέγεται ότι παλεύει πάλι με την ανορεξία; (photo)

Και οι πρόσφατες φωτογραφίες της το επιβεβαιώνουν

Ανορεξία. Μία τόσο ύπουλη αρρώστια. Χιλιάδες γυναίκες ανά τον κόσμο παλεύουν με τον μεγάλο αυτό εχθρό. Θέλετε τα πρότυπα που μας παρουσιάζουν οι διαφημιστές και οι μόδιστροι, λίγο η ανασφάλεια των γυναικών και φτάνουν στο σημείο να μοιάζουν με σκελετούς. Κοιτάνε τον εαυτό τους στον καθρέφτη και παρόλο που δεν υπάρχει ίχνος λίπους πάνω τους, βλέπουν τον εαυτό τους παχύ. Το μέτρο είναι το παν. Ένα υγιές, καμπυλόγραμμο και γυμνασμένο κορμί, πρέπει να είναι ο στόχος όλων των γυναικών. Τέρμα στα αποστεωμένα και άρρωστα πρότυπα.


Μία star όμως φαίνεται να ξανακατρακύλησε και να παλεύει πάλι με την διατροφική αυτή διαταραχή. Ποια είναι αυτή; Η γλυκιά μανούλα Nicole Richie, η οποία σε πρόσφατη εμφάνισή της ήταν πάρα πολύ αδύνατη. Απαθανατίστηκε, λοιπόν, στο Show του Valentino στο Παρίσι, στις 5 Μαρτίου, ντυμένη στα κόκκινα. Άνθρωποι που βρέθηκαν δίπλα της ανέφεραν ότι ήταν πάρα πολύ αδύνατη. Τα χεράκια της ήταν σαν παιδιού και οι γάμπες της υπερβολικά λεπτές. Φυσικά το φόρεμα δεν ήταν κολλητό κι έτσι της πρόσθετε όγκο.


Αξίζει να σημειωθεί ότι η Nicole, το 2006, είχε ακολουθήσει ειδική θεραπεία για να αντιμετωπίσει τον «εχθρό». Ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά θα το προλάβει έγκαιρα.
Δείτε τις φωτό από την πρόσφατη εμφάνισή της στη gallery

Διαβάστε ακόμα:

Ο Old Hollywood Glam γάμος της Nicole Richie με τον Joel Madden

Τι κρύβει στην τσάντα της η Nicole Richie;