Ποια διάσημη ηθοποιός φοράει το άρωμά της ανάμεσα στα... πόδια της γιατί έτσι πρέπει;

Γωγώ Φούντα
Ποια διάσημη ηθοποιός φοράει το άρωμά της ανάμεσα στα... πόδια της γιατί έτσι πρέπει;

Την εμπιστευόμαστε απόλυτα!

Είναι μία από τις πιο σέξι star του Hollywood και σε κάθε της εμφάνιση κόβει κυριολεκτικά την ανάσα! Ο λόγος για τη Halle Berry η οποία στο πλαίσιο προώθησης της νέας της ταινίας, έχει πάρει σβάρνα τις τηλεοπτικές εκπομπές, χαρίζοντάς μας φυσικά στιγμές απείρου κάλλους!

Η τελευταία της εμφάνιση έγινε το βράδυ της Τετάρτης στο show του Conan O' Brien, ο οποίος φυσικά δεν άφησε ασχολίαστη τη σέξι και... see through εμφάνιση της διάσημης ηθοποιού, λέγοντάς της ότι δείχνει εκθαμβωτική!

Η συνέχεια βέβαια ήταν ακόμα πιο ενδιαφέρουσα καθώς εκτός του ότι ο οικοδεσπότης αποκάλεσε την Berry, βαμπίρ, μιας και τα τελευταία δέκα χρόνια δεν έχει παρατηρηθεί κανένα σημάδι γήρανσης στηνν εμφάνισή της, κάτι για το οποίο προκαλεί το μίσος πολλών γυναικών προσθέτουμε εμείς, η κουβέντα κάποια στιγμή έφτασε και στα... αρώματα, όπου εκεί η star κλήθηκε να δώσει τα φώτα της σχετικά με το πώς θα πρέπει να φοράμε το άρωμά μας σωστά.

Όταν λοιπόν ο O' Brien της ζήτησε να τον συμβουλεύσει, εκείνη απάντησε: «Ο σωστός τρόπος για να φορέσεις το άρωμα δεν είναι στον καρπό όπως πολλοί πιστεύουν! Αν θες να σου δείξω θα πρέπει πρώτα να κατεβάσεις το παντελόνι σου και να ψεκάσεις ανάμεσα στα... μπούτια σου! Έτσι πρέπει γιατί κατά τη διάρκεια της ημέρας το άρωμα ανεβαίνει σταδιακά προς τα πάνω», είπε η Halle αφήνοντας τον παρουσιαστή με ανοιχτό το στόμα!

Για να το λέει κάτι θα ξέρει...

Διαβάστε επίσης:

Emma Stone, Olivia Wilde, Halle Berry: μαζί για τη Revlon

Πλανήτης Hollywood: οι διάσημοι που αντί να μεγαλώνουν μικραίνουν

Behind the scenes: H Halle Berry για τη Revlon