Ποια κατηγορεί τη Victoria Beckham ότι δεν είναι η σούπερ μαμά που η ίδια υποστηρίζει και πως κρύβει πράγματα;

Γωγώ Φούντα
Ποια κατηγορεί τη Victoria Beckham ότι δεν είναι η σούπερ μαμά που η ίδια υποστηρίζει και πως κρύβει πράγματα;

Μα είναι δυνατόν να τα κάνει όλα μόνη της;

Mπορεί καθημερινά σχεδόν να βλέπουμε νέες φωτογραφίες της Victoria Beckham να κουβαλάει την μικρή Harper και να κρατά από το χέρι τους τρεις γιους της, και μπορεί για πολλές να αποτελεί πρότυπο εργαζόμενης και δη, celebrity μητέρας, αλλά είναι και κάποιοι, τους οποίους η διάσημη fashion designer δεν... πείθει!

Η Katie Price λοιπόν, η διάσημη τηλεπερσόνα της Βρετανίας, σχολίασε πρόσφατα την συνέντευξη που έδωσε η Victoria στο τελευταίο τεύχος του αμερικανικού Harper's Bazaar, και τα λεγόμενά της σχετικά με την μητρότητα και την καθημερινότητά της με τέσσερα παιδιά.

Η Vic λοιπόν δήλωσε ότι κάθε μέρα ξυπνάει τουλάχιστον μία ώρα πριν τα παιδιά της, και αφού πιει το τσάι και τον εσπρέσσο της, τα ετοιμάζει για το σχολείο. Στη συνέχεια δουλεύει πυρετωδώς, μέχρι τη στιγμή που παύει να είναι fashion designer και ξαναγίνεται μία απλή... μάνα, η οποία ετοιμάζει το μεσηριανό των παιδιών!

Η Price λοιπόν από την πλευρά της, άστραψε και βρόντηξε και φυσικά αμφισβήτησε με πάθος αυτά που είπε η Victoria, λέγοντας: «Δεν αμφιβάλλω ότι είναι πολύ καλή μητέρα και πως αγαπάει πολύ τα παιδιά της, αλλά νομίζω ότι δεν είναι απολύτως ειλικρινής και κρύβει πράγματα. Αυτό που βλέπουμε στις φωτογραφίες, είναι τη Victoria να περπατά αγέρωχη, κουβαλώντας κάποιες φορές την Harper. Mα πώς είναι δυνατό να μην τη συνοδεύουν και οι νταντάδες των παιδιών; Είναι σχεδόν ακατόρθωτο να εργάζεσαι, να έχεις τέσσερα παιδιά και να υποστηρίζεις ότι τα κάνεις όλα μόνη σου. Εγώ για παράδειγμα έχω βοήθεια με τα τρία μου παιδιά, γιατί δεν μπορώ να τα βγάλω πέρα μόνη μου».

Εμ Victoria, ήθελες να τα ακούσεις κι εσύ...

Διαβάστε επίσης:

Ηarper Beckham: Είναι μόλις 19 μηνών, αλλά η συλλογή παπουτσιών της κοστίζει πάνω από 2000 ευρώ!

Ο David Beckham αγόρασε καινούργιο αμάξι και ξόδεψε μία μικρή περιουσία (φωτός)

Η Victoria Beckham θέλει να παρουσιάζει τα ρούχα της μόνο στην Νέα Υόρκη