Βάζετε στοίχημα ότι δεν πρόκειται να βρείτε ποιος sexy άντρας είναι αυτός ο κύριος;

Βάζετε στοίχημα ότι δεν πρόκειται να βρείτε ποιος sexy άντρας είναι αυτός ο κύριος;

Δείτε την απίστευτη μεταμόρφωση

Αν πρέπει να ξεχωρίσουμε έναν ηθοποιό, ο όποιος πολλές φορές στο παρελθόν άλλαξε δραστικά την εικόνα του και όχι μόνο μια φορά, τότε νικητής αποδεικνύεται ο Christian Bale.

Το 2000 πέρασε ώρες στα γυμναστήρια για να εμφανιστεί με ένα άψογο γυμνασμένο σώμα στην ταινία"American Psycho" που τον έκανε γνωστό. Λίγο αργότερα έχασε περισσότερα από 25 κιλά και έφτασε στα όρια το σώμα του, για να εμφανιστεί σχεδόν εξαϋλωμένος στην ταινία "Αγρυπνος" για να ξαναπάρει κιλά και μυϊκή μάζα μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο για τις ανάγκες της πρώτης ταινίας Batman.

Ο Christian Bale, ο οποίος είναι διάσημος επίσης και για τις εντυπωσιακές και ανησυχητικές εκρήξεις θυμού, εντοπίστηκε στα γυρίσματα της νέας ταινίας του σκηνοθέτη David. O. Russell (ο σκηνοθέτης της φετινής οσκαρικής επιτυχίας "Οδηγός αισιοδοξίας") δείχνοντας πολύ διαφορετικός απ΄ ότι συνήθως. Ο Christian που θεωρείται ένας από τους πιο sexy ηθοποιούς που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο Hollywood, εμφανίστηκε με τεραστία φαλακρά που καλύπτεται πρόχειρα με τούφες μαλλιών και με πολλά έξτρα κιλά. Αν και ο ΄διδιος ανήκει στην κατηγορία των ηθοποιών που θα προτιμούσε να ξυρίσει το κεφάλι και να βάλει παραπανήσια κιλά, μάλλον αυτή τη φορά κατέφυγε στη λύση του προσθετικού μακιγιάζ.