Ireland Baldwin: Η κόρη της Kim Basinger μας αποδεικνύει γιατί είναι περιζήτητη!

Γωγώ Φούντα
Ireland Baldwin: Η κόρη της Kim Basinger μας αποδεικνύει γιατί είναι περιζήτητη!

Ένα νέο αστέρι ανατέλλει!

Eίναι η κόρη δύο εκ των πιο γοητευτικών και σέξι star που έχουν περάσει ποτέ από τον πλανήτη του Hollywood και όπως ήταν αναμενόμενο, δεν θα μπορούσε να μην είναι τουλάχιστον καλλονή!

Ο λόγος για την 17χρονη κόρη της Kim Basinger και του Alec Baldwin, Ireland η οποία είναι ήδη ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα του κόσμου, ενώ έχει υπογράψει και συμβόλαιο με μεγάλο πρακτορείο! Παρά το γεγονός ωστόσο, ότι η ομορφιά της δεν περνά σε καμία περίπτωση απαρατήρητη, η ίδια διατηρεί χαμηλό προφίλ, δεν διστάζει να αυτοσαρκαστεί, ενώ όπως όλα τα κορίτσια στην ηλικία της λατρεύει να ανεβάζει αστείες πόζες της στο Twitter!

Eκτός φυσικά από το να ποζάρει, το οποίο είναι και η δουλειά της, λατρεύει τη γυμναστική καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός την έχει συλλάβει να κάνει τζόκινγκ στους δρόμους του Los Angeles. Πρόσφατα μάλιστα ανακοίνωσε μέσω του προφίλ της στο Twitter το νέο της συμβόλαιο με το πρακτορείο IMG Models, που είναι αυτό που ανέδειξε ονόματα όπως η Kate Moss και η Miranda Kerr.

Προβλέπουμε ότι πολύ σύντομα το πρόσωπό της θα γίνει εξίσου αναγνωρίσιμο με αυτό της διάσημης μητέρας της και ο λόγος είναι προφανής!

Διαβάστε επίσης:

Το Hollywood γυμνό: Τα διασημότερα striptease της μεγάλης οθόνης

Alec Baldwin: Η βόλτα με την κόρη του

Οι αγέραστες πενηντάρες του Ηollywood!