Η Sarah Jessica Parker, τρελάθηκε; Η διάσημη ηθοποιός αποφάσισε να σχεδιάσει κάλτσες για... ψηλοτάκουνα!

Γωγώ Φούντα
Η Sarah Jessica Parker, τρελάθηκε; Η διάσημη ηθοποιός αποφάσισε να σχεδιάσει κάλτσες για... ψηλοτάκουνα!

Πώς θα υποδεχτεί ο κόσμος της μόδας το νέο εγχείρημα της star;

Μπορεί να θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα fashion icons παγκοσμίως, για πολλούς και το μεγαλύτερο, αλλά είναι και κάποιες φορές που απλά αναρωτιόμαστε τι της έχει συμβεί τον τελευταίο καιρό.

Ο λόγος φυσικά για τη Sarah Jessica Parker, η οποία μετά τις... σοκαριστικές της δηλώσεις ότι εγκαταλείπει διά παντός τα ψηλοτάκουνα παπούτσια έρχεται με κάτι νέο, να μας αφήσει κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό!

Η διάσημη ηθοποιός λοιπόν, αποφάσισε να σχεδιάσει κάλτσες τις οποίες τα απανταχού fashion icons θα μπορούν να φοράνε με τα ψηλοτάκουνά τους! Μην πάει ο νους σας σε μποτίνια ή μπότες αλλά ακόμα και... γόβες!

Οι άνθρωποι της μόδας πάντως, δεν δέχτηκαν και με ιδιαίτερη θέρμη τη νέα αυτή δραστηριότητα της star και μάλιστα, άτομο εκ των έσω, δήλωσε: «Η Sarah Jessica υπήρξε για τουλάχιστον 10 χρόνια, το μεγαλύτερο style icon του κόσμου. Είναι μία γυναίκα με τεράστια επιρροή στον χώρο της μόδας και όχι μόνο. Δεν καταλαβαίνω τώρα τι της ήρθε και θέλει να κάνει κάτι τέτοιο. Δήλωσε ότι θα αρχίσει να σχεδιάζει τις κάλτσες με τις δίδυμες κόρες της, Αυτό είναι πολύ ωραίο για το μεταξύ τους δέσιμο, αλλά σίγουρα όχι για την μόδα»!

Εμάς πάντως μας κίνησαν ήδη την περιέργεια για την νέα δραστηριότητα της αγαπημένης SJP... Περιμένουμε τα πρώτα δείγματα!

Διαβάστε επίσης:

H Sarah Jessica Parker κράζει το νέο Sex & the City. Ποια Carrie Bradshaw είναι τελικά η αγαπημένη μας;

Sarah Jessica Parker: Ποιες δύο πολύ γνωστές εταιρείες κατηγορεί ότι ευθύνονται για την καταστροφή των ποδιών της;

Sarah Jessica Parker: «Τέλος τα ψηλοτάκουνα για μένα»