Ποια διάσημη κυρία ζούσε επί 2 μήνες, πίνοντας μόνο ένα ειδικό υγρό, ώστε να παραμείνει νέα;

Ποια διάσημη κυρία ζούσε επί 2 μήνες, πίνοντας μόνο ένα ειδικό υγρό, ώστε να παραμείνει νέα;

Tι άλλο θα ακούσουμε πια!

Έχουμε ακούσει πολλά. Εξαντλητικές δίαιτες, σκληρά προγράμματα γυμναστικής και πολλά άλλα ακόμη υπερβολικά πράγματα , με τα οποία καταπιάνονται οι διάσημες κυρίες για να λάμπουν και να είναι όμορφες. Τα κορμιά τους σε πρώτο πλάνο. Κάνουν τα πάντα για αυτά και πολλές φορές μας αφήνουν άφωνους!


Η συγκεκριμένη κυρία μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.. Όχι δεν έκανε στερητική δίαιτα χάριν του κορμιού της, αλλά χάριν της επιδερμίδας της. Ο λόγος για την Anna Friel, η οποία δήλωσε ότι έπινε επί δύο μήνες ένα μαγικό cocktail. Είχε αντικαταστήσει τη στερεά τροφή με 12 ποτήρια κοκτέιλ-σιροπιού, με σφένδαμο, πιπέρι καγιέν, χυμό λεμονιού και νερό. Το... μαγικό αυτό ποτό το έπαιρνε 12 φορές την ημέρα!


Η star δήλωσε χθες ότι χρησιμοποιούσε το αφέψημα ως μέρος μιας αποτοξίνωσης η οποία είχε σα σκοπό να χτυπήσει σε βάθος τη γήρανση του δέρματος. Στο περιοδικό Gracia η Anna δήλωσε τα εξής: «To λάμβανα για δύο μήνες και αισθάνομαι πολύ καλύτερα. Το δέρμα μου έχει πραγματικά ωφεληθεί. Είμαι ματαιόδοξη και όσο μεγαλώνω θέλω να κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να σώσω το δέρμα μου. Έχω δοκιμάσει τα πάντα»

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Τρεφόταν επί δύο μήνες μόνο με αυτό το cocktail. Αξιοσημείωτο είναι ότι οι εξής star: Gwyneth Paltrow, Beyoncé και Naomi Campbell, έχουν λάβει αυτό το ποτό, αλλά φυσικά για 4-15 μέρες το πολύ. Όλοι οι διαιτολόγοι είναι φυσικά αρνητικοί με αυτές τις μεθόδους! Παράδειγμα προς αποφυγήν!

Διαβάστε ακόμα

Μενεγάκη:Της επέβαλαν να καλεσει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Σε ποιον διάσημο σταρ επιτέθηκε stalker προσπαθώντας να τον ξυρίσει;