Με ποιον δεσμευμένο διάσημο ηθοποιό βγήκε ραντεβού η Rachel McAdams;

Με ποιον δεσμευμένο διάσημο ηθοποιό βγήκε ραντεβού η Rachel McAdams;

Τι να λέει άραγε η κοπέλα του γι αυτό;

Ο ενλόγω κύριος δεν είναι άλλος από τον Bradley Cooper ο οποίος βγαίνει με την Βρετανίδα μοντέλα Suki Waterhouse. Εκείνη μόλις 20 εκείνος 38, πολλοί αναρωτιούνται τι έχουν κοινό και τι συζητάνε. Φυσικά, όπως λέει ο αγαπημένος Leonardo di Caprio, με τον οποίο o Bradley έχει γίνει κολλητός, δεν είναι ανάγκη να τους μιλάς.

Το ποδολάγνο αγόρι όμως- ο Βradley δηλαδή, όπως ισχυρίζεται εχει συναισθήματα και θέλει περισσότερα από μία γυναίκα. Ίσως γι αυτό άραγε βγήκε με την Rachel McAdams, 34 ετών και δεν της φαίνεται καθόλου να σημειώσουμε, στο Cora's Coffee Shoppe στη Santa Monica.

Πέρασε μαζί της δύο ώρες γελώντας, με αγκαλίτσες καθώς έτρωγαν ένα ελαφρύ γεύμα. Κρατούσαν ίδια κράνη μηχανής και περπατούσαν. Εκείνη είχε το χέρη της στην πλάτη του κι αυτός στον ώμο της! Ο εκπρόσωπος τύπου του Bradley απέφυγε να απαντήσει παρότι μάρτυρες δηλώνουν στο Life&Style πως είχαν κολλήσει τους γοφούς τους καθώς μιλούσαν ο ένας απέναντι από τον άλλον- κάτι που δείχνει αν μη τι άλλο τρελή οικειότητα. Για να δούμε!

Διαβάστε ακόμη:

50 Shades of Grey: Αποκαλύφθηκε ποιος θα παίξει τον περιβόητο Mr.Grey!

Δείτε σε βίντεο τη σύλληψη της Reese Witherspoon και τη μεθυσμένη της φωτό