Γιατί η Rihanna αποκάλεσε τον Chris Brown «βασίλισσα»;

Γιατί η Rihanna αποκάλεσε τον Chris Brown «βασίλισσα»;

Tι υπονοεί η διάσημη σταρ για τον πρώην αγαπημένο της;

Τελικά δεν μας φαίνεται πως η Rihanna και ο Chris Brown θα τα ξαναβρουν, τουλάχιστον όχι σύντομα. Χώρισαν σύντομα και εκείνος άρχισε τις προσβλητικές δηλώσεις, σε κάθε μέσο δημόσιο και προσωπικό.
Δηλώσεις που πληγώνουν για την προσωπική τους ζωή και το πώς εκείνος δεν αισθάνεται καθόλου έτοιμος να μπει σε μια σοβαρή σχέση και ιδίως με μία μη σοβαρή γυναίκα όπως η Rihanna. Εκείνη αποφάσισε να αναλάβει δράση, όχι ότι αφήνει και τίποτα να πέσει κάτω. Κάπως έτσι, δίνεται ακόμη συνέχεια σε αυτή την αρρωστημένη σχέση:

"Baby, how you gon' be a King when you acting like a Queen?!" 'Μωρό μου πώς θα γίνεις βασιλιάς αν συμπεριφέρεσαι σαν βασίλισσα (αδερφή στην προκειμένη);' Φιλικά πρόσωπα της σταρ παραδέχονται στο Hollywood life πως εκείνη πάντα θα τον αγαπά και θα είναι εκεί συναισθηματικά αλλά έχει ξεμπερδέψει με αυτού του τύπου το επίπεδο και τις συμπεριφορές. Νιώθει πως έχει μεγαλώσει και το βεληνεκές της καριέρας της δεν επιτρέπει προσβολές, κέρατο και ξεκατινιάσματα.

Στην προκειμένη περίπτωση και πάλι, να πούμε: Rihanna κορίτσι μου ήθελές τα κι έπαθές τα. Μπορείς απλά να τα αφήσεις ασχολίαστα και περισσότερο να σταματήσεις να ποστάρεις τα οπίσθιά σου σε κάθε πόζα και με κάθε τρόπο... για να μην έχεις παράπονο, όταν κάποιος όσο ανώριμος και αν είναι, δεν σε παίρνει στα σοβαρά.


Διαβάστε ακόμη:

Ποια star είπε ότι ο Chris Brown έδειρε την Rihanna επειδή δεν είναι όμορφη;

H Rihanna άλλαξε προτιμήσεις; Μετά τον Chris Brown τώρα θέλει την... Miley Cyrus!