Δεν θα πιστεύετε ποιο είναι το νέο ζευγάρι του Hollywood!

Γωγώ Φούντα
Δεν θα πιστεύετε ποιο είναι το νέο ζευγάρι του Hollywood!

Μπορεί με την πρώτη ματιά να μην ταιριάζουν και πολύ αλλά δηλώνουν φουλ ερωτευμένοι!

Ως γνωστόν τα ετερώνυμα έλκονται που λέει και ο σοφός λαός και ένα νέο και πολύ αγαπημένο ζευγάρι του Hollywood το επιβεβαιώνει και με το παραπάνω. Εκείνος είναι ψηλός, σέξι και εντυπωσιακός και εκείνη αρκετά νεότερη, μικροκαμωμένη και γενικότερα απέχει πολύ από την εικόνα της σεξοβόμβας που όλοι θα περιμέναμε να τον δούμε μαζί.

Κι όμως, ο Alexander Skargsard και η Ellen Page λίγες μέρες πριν αποκάλυψαν ότι εδώ και ένα χρόνο είναι ζευγάρι και μάλιστα πολύ ευτυχισμένο και ερωτευμένο! Κάτι το οποίο και έγινε εμφανές με την φωτογραφία που ανέβασαν στο Twitter και η οποία τους δείχνει σε έναν άκρως τρυφερό εναγκαλισμό που μας έκανε να λιώσουμε και τις θαυμάστριες του σέξι Alexander να σκάσουν από το κακό τους!

Το ζεύγος γνωρίστηκε πριν ένα χρόνο στα γυρίσματα της ταινίας The East και ο έρωτάς τους υπήρξε κεραυνοβόλος! Ιδού λοιπόν η τρανή απόδειξη όχι μόνο ότι τα ετερώνυμα έλκονται αλλά και ότι ένα σέξι και εντυπωσιακό αρσενικό μπορεί να βρει το δάσκαλό του στο πρόσωπο του κοριτσιού της διπλανής πόρτας!

Μήπως να μετακομίζαμε όλες στο Los Angeles;

Διαβάστε ακόμη:

Ποιος star έβαλε σκοπό ζωής να κάνει τον Robert Pattinson να διαγράψει την Kristen;

Δείτε πώς ήταν ο Ηλίας Ψινάκης στα 37 του

Victoria Bechkam έτσι όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Τρυφερές στιγμές για μαμά και κόρη!