«Σας το είπα πως γελάει»: Ο Βeckham ποστάρει σπάνια φωτό της Victoria να... ξεκαρδίζεται!

«Σας το είπα πως γελάει»: Ο Βeckham ποστάρει σπάνια φωτό της Victoria να... ξεκαρδίζεται!

Και ναι! Η Posh με χαμόγελο ως τα αυτιά, για τα μάτια του David και μόνο

Ναι, είναι αλήθεια. Η Victoria Beckham έχει χτίσει χρόνια τώρα, ένα μύθο γύρω από το όνομά της. Είναι η γυναίκα με το απόλυτο στυλ, που ποτέ δε θα καταφέρεις να την πιάσεις κακοντυμένη. Προσέχει και την κάθε λεπτομέρεια. Όσο για το χαρακτήρα της; Δεν είναι και η πιο χαρωπή γυναίκα του πλανήτη. Έχει το ύφος της diva και σπανίως θα σου χαρίσει χαμόγελο. Μην ξεχνάτε φυσικά ότι η Posh μισεί τις ρυτίδες. Που να χαμογελάσει καλέ;


Όχι πείτε μας αν την θυμάστε ποτέ να χαμογελάει σε φωτογραφία; Εμείς πάντως τη θυμόμαστε πάντα με το χαρακτηριστικό σφίξιμο στα χείλη! Αυτή τη φορά όμως είπε να κάνει μια εξαίρεση για τα μάτια του συζύγου της. Καλέ ναι, του David! Όχι μόνο του χαμογέλασε, αλλά ξεκαρδίστηκε για χάρη του. Φυσικά ο όμορφος ποδοσφαιριστής φρόντισε να απαθανατίσει τη στιγμή... και να την κάνει κορνίζα στο κομοδινάκι του. Άντε να την ξαναπετύχεις τόσο εύθυμη σου λέει.


O David, δημοσιοποίησε αυτή τη φωτογραφία στο λογαριασμό του στο facebook γράφοντας το εξής: «Bλέπετε; Σας είπα, χαμογελάει!» Το καταλάβαμε φίλτατε David μπορεί και χαμογελάει! Thank God!

Διαβάστε ακόμα

H Victoria Beckham και οι στυλιστικές της επιλογές στην Κίνα!

Ποια διάσημη κυρία παρέλαβε ένα custom made ζευγάρι πέδιλα δια χειρός Prada;

Από τα γήπεδα στις βιτρίνες: Δείτε τον... συνταξιούχο Beckham να τρέχει πίσω από τη Victoria για ψώνια!