Kάποιος να μαζέψει την κόρη του Will Smith: Σεξ στα 12;

Kάποιος να μαζέψει την κόρη του Will Smith: Σεξ στα 12;

Είναι δυνατόν να μιλά για περιστασιακούς έρωτες και νυχτερινά ραντεβού στο νέο της κλιπ;

Όχι δεν είμαστε παράξενοι αλλά όπως και να το κάνουμε η Willow Smith, δε είναι παρά ένα 12χρονο κορίτσι. Ένα παιδί που μόλις άρχισε να μπαίνει στην εφηβεία. Ένα παιδί που λίγη επίγνωση μπορεί να έχει πάνω σε ορισμένα τουλάχιστον πράγματα, όσο ανεπτυγμένο και αν είναι.

Παρότι σχετικά πρόσφατα, η μαμά της, Jada Pinkett Smith, ισχυρίστηκε πως η μικρή θα βάλει στον πάγο την καριέρα προκειμένου να ζήσει σαν φυσιολογικό παιδί την εφηβεία της, η Willow επιστρέφει με ένα νέο κομμάτι, ονόματι "Summer Fling," (καλοκαιρινή περιπέτεια), μιας και σαν 12χρονο δικαιούται να μιλά για καλοκαιρινούς έρωτες και περιπέτειες.

Ναι, φυσικά και οι ζωές των διασήμων, σε τίποτα δεν μοιάζουν με των κοινών θνητών αλλά οι στίχοι περί μεταμεσονύκτιων περιπάτων, φιλιών από άντρες, λόγια αγάπης πως τον 'σύντροφό' της και άλλα τέτοια, ακούγονται υπερβολικά. Αυτά είναι το λιγότερο. Αντέξαμε την ψεύτικη Βρετανική προφορά της Willow, τις πολύχρωμες περούκες και τις extreme απαιτήσεις, αλλά τα πάρε-δώσε με 30ρηδες πάνε πολύ. Το φλερτ στο βίντεο αφορά έναν ενήλικο άντρα- θεωρούμε λάθος που ένα 12χρονο πρωταγωνιστεί ανάμεσα σε άτομα ηλικίας 20-30. Ο υποτιθέμενος άντρας της λέει πως είναι η μλια και μοναδική. Η ίδια απαντά λέγοντάς του ότι θέλει απλά να περάσουν καλά δυο βράδια και τίποτα παραπάνω. Απλά να περάσουν καλά για το καλοκαίρι. Δυο βραδιές είναι, αλλά και πάλι το κάνουμε. Οι λέξεις adult, sultry, MIDNIGHT, όπως και οι εκφρασούλες Goodnight kiss, till the mood is right(?) και OH MAN ή I love you, boyfriend κλπ παραείναι πικάντικες για 12χρονη. Μια 12χρονη, που πολλά άλλα 12χρονα προσπαθούν να μιμηθούν! Αν μη τι άλλο, ξεφεύγουμε λίγο! Δείτε το βίντεο που δεν ταιριάζει στην ηλικία της! Τα λόγια περιττά.

Διαβάστε ακόμη:

Will & Jada Pinkett Smith: Δείτε τους εσωτερικούς χώρους του υπέροχου σπιτιού τους (φωτος)

Ποια διάσημη μαμά έχει αυτούς τους απίστευτους κοιλιακούς;