Δείτε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με μαγιό σε προσωπικές της στιγμές (φωτος)

Δείτε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με μαγιό σε προσωπικές της στιγμές (φωτος)

Η παρουσιάστρια ξεκίνησε τις διακοπές της και μας το έδειξε με τον πιο καλοκαιρινό και σέξι τρόπο.

Στην εποχή του facebook, του twitter, του instagram και των λοιπών social media, οι διάσημοι έχουν καταφέρει να κερδίζουν κάθε μέρα τις εντυπώσεις ανεβάζοντας στους λογαριασμούς τους φωτογραφίες από προσωπικές τους στιγμές, που υπό άλλες συνθήκες δεν θα μπορούσε να συλλάβει ούτε ο πιο εκπαιδευμένος παπαράτσι. Και αυτό έχει αλλάξει σημαντικά τους ρόλους στο παιχνίδι της δημοσιότητας, βάζοντας τους celebrities σε θέση ισχύος -δίκαιο αν σκεφτείς τι κυνηγητό έχουν φάει από ρεπόρτερ και φωτογράφους τα τελευταία χρόνια.

Στην ελληνική showbiz, η Ελένη Μενεγάκη είναι αυτή που έχει γίνει ειδικός στο «παιχνίδι» των φωτογραφιών στα social media, ανεβάζοντας ανελλιπώς φωτογραφίες από τις διακοπές της και τις πολύ προσωπικές της στιγμές, κλέβοντας τη δόξα από τους παπαράτσι.

Τα βήματά της, λοιπόν, φαίνεται πως αποφάσισε να ακολουθήσει και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία ανέβασε χτες στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, φωτογραφίες της με μαγιό από τον κήπο του σπιτιού της -ή κάποιου άλλου σπιτιού, δεν μας το διευκρίνισε. Η όμορφη ξανθιά παρουσιάστρια σήμανε και επίσημα την έναρξη των διακοπών της, και τι καλύτερος τρόπος από το να μας το δείξει η ίδια, και όχι ο κρυμμένος φακός κάποιου φωτογράφου; Δείτε όλες τις φωτογραφίες της στον photo gallery, και καλές διακοπές να ευχηθούμε στην Κωνσταντίνα.

Διαβάστε επίσης:

Η Ελένη Μενεγάκη δημιούργησε μόδα στα social media

Oι Ελληνίδες celebrities μόνο με το... μαγιό τους: Ποια σχέδια προτιμούν;