Ποιοι είναι οι συνθέτες /μνηστήρες, που πολιορκούν τη Δέσποινα Βανδή;

Ποιοι είναι οι συνθέτες /μνηστήρες, που πολιορκούν τη Δέσποινα Βανδή;

Για μια θέση στο νέο της δίσκο

Πρέπει να είναι η πρώτη φορά που η Δέσποινα Βανδή αναλαμβάνει τον πλήρη έλεγχο του δίσκο της. Μετά από 17 χρόνια εκείνη (και οι πιο στενοί της συνεργάτες) θα αποφασίσει τι τραγούδια θα περιλαμβάνει η νέα της δισκογραφική δουλειά, αλλά και με ποιούς συνθέτες θα συνεργαστεί.

Η Δέσποινα βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της επιλογής τραγουδιών και ανάμεσα στα δεκάδες που έχουν φτάσει στα χέρια της έχουν ξεχωρίσει αρκετά. Ανάμεσα στους συνθέτες που «πολιορκούν» την τραγουδίστρια είναι και ο Γιώργος Θεοφάνους. Ο διάσημος συνθέτης θέλει να γράψει την επομένη δουλειά της, αλλά το μόνο και βασικότατο εμπόδιο, είναι ότι επιθυμεί -όπως και ο Φοίβος- να υπογράψει ολόκληρο το δίσκο και σε αυτό η Δέσποινα είναι αντίθετη. Δεν θέλει πλέον αποκλειστικότητα, αν και θέλει πάρα πολύ να τραγουδήσει κομμάτια του Θεοφάνους, οπότε αν ένας από τους δυο υποχωρήσει, θα δούμε και αυτή τη συνεργασία.
Άλλοι συνθέτες που ελπίζουν να συνεργαστούν με τη Δέσποινα είναι ο Τόνυ Μαυρίδης, ο Γιώργος Σαμπάνης, ο Βασίλης Γαβριηλίδης (έχει γράψει για τον Ρέμο) και άλλοι λιγότερο γνωστοί.

Το δίλλημα λοιπόν για τη Δέσποινα μπορεί να είναι ευχάριστο, αλλά είναι και αγχωτικό, μια και δυσκολεύεται να διαλέξει. Υπάρχει βέβαια μεγάλη πιθανότητα να τα συμπεριλάβει όλα στο επόμενο της δίσκο. Όπως και να ΄χει αρχές φθινοπώρου θα μάθουμε.