Honey Boo boo: O κόσμος της ομορφιάς δεν θα 'ναι πια ο ίδιος!

Honey Boo boo: O κόσμος της ομορφιάς δεν θα 'ναι πια ο ίδιος!

Δραματική εξέλιξη για την πιο μικρή βασίλισσα ομορφιάς- πως θα ζήσουμε χωρίς εκείνη;

Η πιο μικρή διαγωνιζόμενη ομορφιάς, η βασίλισσα των διαγωνισμών, το κοριτσάκι με τους περισσότερους τίτλους, η Alana Thompson, αποσύρεται απότους διαγωνισμούς ομορφιάς. Η μαμά της που είναι μόλις 33 ετών αν και φαίνεται πολύ μεγαλύτερη λέει πως η κόρη της έχει ανάγκη να αφιερώσει χρόνο στο reality show τους- που να σημειώσουμε παρακολουθείται από ολόκληρη την Αμερική και όχι μόνο- στο σχολείο της και γενικά στην παιδική της ηλικία. Θα μας λείψει...; Ούτε καν!

Η ίδια μαμά που σταμάτησε τη μικρή από το σχολείο προκειμένου να βγάλει χρήματα και να εξευτελίζεται μπροστά σε κάμερες και κριτικούς. Η ίδια μαμά που δημιούργησε στο επιεικώς κακομαθημένο, παχύ και άχαρο παιδί της τον τεράστιο εγωισμό που αμέτρητοι ψυχολόγοι χαρακτηρίζουν ως επικίνδυνο. Η ίδια μαμά που διαστρέβλωσε την εικόνα που η κόρη της είχε για τον εαυτό της. Εμείς φυσικά να λυπηθούμε που η πιο τραγελαφική παρουσία που έχει βρεθεί ποτέ σε διαγωνισμό ομορφιάς, αποσύρεται... αποκλείεται.

Στην ίδια δεν ξέρουμε κατά πόσο θα κάνει καλό μιας και αναμένεται να πάρει άλλα 20 κιλά, να συνεχίσει να ζει μέσα στη βρώμα παρά τα εκοτομμύρια που βγάζει και να εξακολουθήσει να ασχολείται με περιττώματα on-camera για χάρη της τηλεθέασης. Πώς θα επιστρέψει αυτό το παιδί, υγιές στο σχολείο ύστερα από όλα αυτά... παραμένει μεγάλο ερώτημα!

Διαβάστε ακόμη:

Aπίστευτο: Ποια είναι η... αμαρτωλή τηλεοπτική λατρεία του Johnny Depp;

To φαινόμενο Honey Boo Boo: Παιδί θαύμα ή παρατράγουδο;(βίντεο)