Να γιατί η Ελένη καθυστέρησε να υπογράψει το συμβόλαιό της

Να γιατί η Ελένη καθυστέρησε να υπογράψει το συμβόλαιό της

Διαβάστε τον πραγματικό λόγο

Κάθε άνθρωπος έχει το δικό του τρόπο με τον οποίο βλέπει την πραγματικότητα και παίρνει τις αποφάσεις του. Ακόμη και αν αυτές είναι πολύ σοβαρές αποφάσεις καριέρας. Με αυτό σκεπτικό λοιπόν, η Ελένη Μενεγάκη όπως μάθαμε όλοι από το δελτίο τύπου που εξέδωσε το κανάλι του Alpha, υπέγραψε για τα επόμενα 3 χρόνια.

Το θέμα όμως δεν ήταν η υπογραφή, γιατί όσοι γνωρίζουν έλεγαν ότι αυτό ήταν θέμα χρόνου, το θέμα ήταν η ημερομηνία της υπογραφής. Σύμφωνα με πληροφορίες, η συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου έχει παρθεί εδώ και καιρό, όταν η εκπομπή «Ελένη» ήταν ακόμη στον αέρα, απλά η Ελένη, η οποία έχει άριστες γνώσεις στην αστρολογία, θεώρησε ότι δεν ήταν ακόμη η σωστή εποχή για να υπογράψει το συμβόλαιο. Όταν λοιπόν οι πλανήτες έπαψαν να είναι ανάδρομοι, η Ελένη έβαλε την πολύτιμη υπογραφή της. Είναι γνωστό ότι η Ελένη συμβουλεύεται τα βιβλία αστρολογίας και τις πλανητικές θέσεις πριν πάρει σοβαρές αποφάσεις και μάλιστα ακόμη και όταν ψάχνει νέους συνεργάτες η ερώτηση "τι ζώδιο είσαι" είναι από τις βασικές.

Όπως και να χει και κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη και αν υπέγραψε -με οποιαδήποτε μείωση ή όχι- για τα επόμενα 3 χρόνια δεν θα μας λείψει η ξανθιά παρουσιάστρια από την οθόνη μας. Υποθέτουμε φυσικά ότι η Ελένη θα επιστρέψει με την ίδια εκπομπή, την ίδια ώρα, γιατί το δελτίο τύπου του καναλιού, παρά τον πανηγυρικό του χαρακτήρα δεν αναφέρει ούτε το όνομα της εκπομπής, ούτε φυσικά κάποιον από τους συνεργάτες της, παρά μόνο την ατάκα "ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις". Θα δείξει