Ποια star εμφανίστηκε ανησυχητικά αδύνατη

Ποια star εμφανίστηκε ανησυχητικά αδύνατη

Φλερτάρει με την ανορεξία

Η laura Dern δεν είναι από τις star του Hollywood που συνήθως αφορούν τα περιοδικά και τα site για κάτι άλλο, εκτός από τη δουλειά της. Με εξαίρεση την εποχή που ήταν αρραβωνιασμένη με τον Billy Bob Thornton –τότε που έμαθε από την τηλεόραση ότι τελικά εκείνος χωρίς καν να την χωρίσει πρώτα, παντρεύτηκε την Angelina Jolie- ποτέ άλλοτε δεν απασχόλησε τις gossip στήλες.

Όλα αυτά όμως μέχρι πριν από λίγες μέρες όταν η υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός εμφανίστηκε σε παραλία της Χαβάη διασκεδάζοντας με τα παιδιά της, αλλά εκείνο που πρόσεξαν οι περισσότεροι ήταν το ανησυχητικά αδύνατο σώμα της. Παρ ότι η ίδια πάντα υπήρξε αδύνατη οι φετινές της εικόνες δεν έχουν καμία σχέση με παλιότερες φωτογραφίες της, στις οποίες δείχνει υγιής και αδύνατη αλλά όχι σκελετωμένη.

Η 46χρονη Laura έδειχνε χαρούμενη αλλά όπως σχολιάζουν ξένα site η εικόνα δεν μοιάζει να απηχεί την πραγματικότητα μια και η ηθοποιός προσπαθεί να ξεπεράσει το διαζύγιο της. Η Laura Dern φλερτάρει με την ανορεξία γράφουν κάποιοι προσθέτοντας ότι ο χωρισμός είναι αυτός που ευθύνεται για την αδύνατη φιγούρα της και όχι κάποια επικίνδυνη διατροφική συνήθεια.