Κορίτσι μου πας καλά; Δείτε με τι αμφίεση παραγγέλνει η Lady Gaga... «βρώμικο»!

Γωγώ Φούντα
Κορίτσι μου πας καλά; Δείτε με τι αμφίεση παραγγέλνει η Lady Gaga... «βρώμικο»!

Τα πράγματα πλέον είναι σοβαρά!

Όπως έχουμε εμείς εδώ τις καντίνες με τα υπέροχα hot dog και όλα εκείνα τα αμαρτωλά εδέσματα, έτσι ακριβώς έχουν και οι φίλοι μας οι άγγλοι τα fish & chips, που είναι ας πούμε η δική τους λιχουδιά για τις λιγούρες των πρώτων πρωινών ωρών!

Μεγάλη φαν του γεύματος αυτού αποδείχθηκε η Lady Gaga η οποία μόλις πάτησε το πόδι της σε λονδρέζικο έδαφος, έσπευσε να γεμίσει το στομάχι της και κυρίως να ευχαριστήσει τον ουρανίσκο της! Οι υπόλοιποι πελάτες του μαγαζιού, όπως ήταν φυσικό ένα σοκ το έπαθαν, με το ψάρι να τους κάθεται στο λαιμό, όχι φυσικά γιατί είδαν μία τεράστια star μπροστά τους, δεν αναγνωριζόταν έτσι κι αλλιώς, αλλά γιατί είδαν μία αλλόκοτη παρουσία να παραγγέλνει φορώντας μία... βινύλ(;) ολόσωμη φόρμα, ροζ σουτιέν και γυαλιά ηλίου μέσα στη νύχτα! Αν προσθέσει κανείς και το χτένισμα της Gaga αντιλαμβανόμαστε τη σοβαρότητα της κατάστασης!

Εσείς δηλαδή μετά από το θέαμα αυτό θα είχατε όρεξη να φάτε; Πάντως οι πελάτες φαίνεται να έχουν γερή κράση! Θέλει πολλά κιλά κουράγιο να χαμογελάς αντικρύζοντας το θέαμα αυτό λίγο πριν πας για ύπνο!

Διαβάστε επίσης:

Δείτε τι φόρεσε η Lady Gaga στα φετινά ΜΤV VMAs και έμειναν όλοι με ανοιχτό το στόμα

H Lady Gaga το έχασε τελείως! Τώρα κυκλοφορεί με το... σουτιέν!

Lady Gaga- Perez Hilton: ο πόλεμος μεταξύ των κολλητών ξέσπασε