Ποια celebrity φοβάται ότι έχει υποστεί μόνιμη εγκεφαλική βλάβη εξαιτίας... τροχαίου;

Γωγώ Φούντα
Ποια celebrity φοβάται ότι έχει υποστεί μόνιμη εγκεφαλική βλάβη εξαιτίας... τροχαίου;

Ακόμα ένα πρόβλημα έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο!

Η αλήθεια είναι ότι δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο της ζωής της, μιας και η περιπέτεια με το σύζυγό της Lamar Odom, η εξαφάνισή του αλλά και ο εθισμός του σε ουσίες και αλκοόλ την έχουν κυριολεκτικά καταβάλλει! Σαν να μην της έφταναν όλα αυτά, ήρθε και ένα νέο... βάσανο να προστεθεί στα άπειρα προβλήματά της!

Ο λόγος για την πολύπαθη Khloe Kardashian η οποία στο τελευταίο επεισόδιο του διάσημου reality show Keeping Up With the Kardashians, μοιράστηκε με την οικογένειά της, και συνεπώς με το τηλεοπτικό κοινό, έναν προβληματισμό της ο οποίος τη στοιχειώνει τον τελευταίο καιρό!

Η Khloe λοιπόν πιστεύει ακράδαντα ότι ο εγκέφαλός της έχει υποστεί ανεπανόρθωτη ζημιά, η οποία έχει τις ρίζες της σε ένα τροχαίο ατύχημα που είχε στην παιδική της ηλικία! Το γεγονός ότι πλέον δεν είναι σε θέση να θυμηθεί το παραμικρό, την έχει πείσει ότι κάτι σοβαρό της συμβαίνει, ενώ αποκάλυψε ότι μετά το θάνατο του πατέρα της, έκανε να κοιμηθεί για περίπου ένα μήνα!

Η reality star παρακολουθείται ήδη από ψυχολόγο κι εμείς πια πιστεύουμε ακράδαντα ότι όλες οι συμφορές της είναι, για να το πούμε και κομψά, εντελώς στημένες!

Διαβάστε επίσης:

Kylie Jenner: 16 ετών και τράκαρε το ολοκαίνουργιο αξίας $125,000 αυτοκίνητό της!

Πώς έκανε ο Kanye West την Kim Kardashian να τον ερωτευτεί;

Ποιος ράπερ λέει την Khloe Kardashian άσχημη στο νέο του τραγούδι;