Ποιο διάσημο και αγαπημένο ζευγάρι του Hollywood αποφάσισε να κάνουν ένα ένα «διάλειμμα» από τη σχέση τους;

Γωγώ Φούντα
Ποιο διάσημο και αγαπημένο ζευγάρι του Hollywood αποφάσισε να κάνουν ένα ένα «διάλειμμα» από τη σχέση τους;

Μήπως να κάνουν κανά ευχέλαιο οι stars;

Πλέον έχουμε σιγουρευτεί ότι εκεί στο Hollywood έχει πραγματικά πέσει επιδημία χωρισμών! Έπειτα από τα πολύκροτα διαζύγια, τα οποία έχουν ήδη δρομολογηθεί, των Michael Douglas- Catherine Zeta-Jones και Monica Bellucci-Vinsant Cassel, ακόμα ένα αγαπημένο και διάσημο ζεύγος αποφάσισε να τραβήξει δρόμους χωριστούς, τουλάχιστον για την ώρα!

Η θεά της πασαρέλας Rosie Huntington-Whiteley και ο σκληροπηρυνικός πρωταγωνιστής του Hollywood Jason Statham, αποφάσισαν να κάνουν ένα «διάλειμμα» από τη σχέση τους, για να μπορέσουν να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα τα οποία τον τελευταίο καιρό τους δημιουργούσαν πολλά προβλήματα! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των ξένων tabloids, μεγάλο ρόλο στο χωρισμό αυτό έπαιξε, εκτός από την αρκετά μεγάλη διαφορά ηλικίας η οποία είναι 19 χρόνια, και το γεγονός ότι ο Statham δεν έπαιρνε την απόφαση να κάνει πρόταση γάμου στην καλή του!

Βαρέθηκε μάλλον το κορίτσι να περιμένει και είπε να δώσει ένα προσωρινό τέλος και να πάει με τις φίλες της στην Ibiza για να περάσει καλά και να ξελαμπικάρει! Ενώ λοιπόν η Rosie γλεντούσε στο όμορφο νησί, ο πρώην καλός της εθεάθη μεθυσμένος σε γνωστό μπαρ, να φλερτάρει με όποια έβρισκε μπροστά του!

Ελπίζουμε το ζεύγος να ξεπεράσει σύντομα την κρίση και να είναι και πάλι μαζί. Έχουμε όμως να πούμε στον κύριο Statham ότι όταν ένα κορίτσι σαν την Rosie θέλει να την παντρευτείς, εσύ απλά το κάνεις!

Διαβάστε ακόμη:

Σκάνδαλο: Η gay φωτογραφία της Hillary Clinton

50 Αποχρώσεις του Γκρι: Iδού οι πρωταγωνιστές!

Ποια celebrity φοβάται ότι έχει υποστεί μόνιμη εγκεφαλική βλάβη εξαιτίας... τροχαίου;