Queen flashback: Τα 5 πιο δημοφιλή juicy news των τελευταίων ετών!

Queen flashback: Τα 5 πιο δημοφιλή juicy news των τελευταίων ετών!

Ποια θέματα διαβάσατε περισσότερο;

To Queen σήμερα αλλάζει σελίδα. Αποκτά νέο look και... φρεσκάδα. Πιο λιτό, πιο εύκολο να αναγνωστεί, είμαστε σίγουροι πως θα το λατρέψετε. Με αφορμή το νέο μας design, είπαμε να ψάξουμε και να θυμηθούμε τα πιο δημοφιλή juicy news των τελευταίων ετών. Ποια θέματα σας τράβηξαν την προσοχή; Με απλά λόγια, ποια είχαν τα περισσότερα κλικ;

Αρχικά θα σας παραθέσουμε τα 5 πιο δημοφιλή juicy άρθρα και έπειτα φυσικά θα τα σχολιάσουμε. Πάμε να δούμε τους τίτλους:

1. Angelina: Από Lara Croft σε κυρία Pitt
2. Ελένη Μενεγάκη: 10 πράγματα που δεν ξέρετε για το παρελθόν της
3. Μετρώντας τα κόκαλα των διάσημων κυριών του Hollywood
4. H Sharon Stone κατάφερε να σταματήσει το χρόνο
5. Aνακηρύχτηκαν οι πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο. Γεννήθηκαν όμως άντρες

Αυτά ήταν λοιπόν μερικά από τα πιο δημοφιλή άρθρα. Να πούμε ότι δεν περιμέναμε να είναι η Angelina μέσα σε αυτά; Θα ήταν ψέμα. Το ζευγάρι Pitt-Jolie πουλάει πολύ. Φανταστείτε τι έχει να γίνει στο γάμο τους. Απολύτως λογικό, ότι μέσα στα top 5 θέματα είναι και η αγαπημένη Ελένη Μενεγάκη, η οποία έχει πιστό κοινό. Δύσκολα περνά απαρατήρητο ένα άρθρο που αποκαλύπτει γεγονότα του παρελθόντος της. Τα κιλα των stars; Σταθερή αξία. Αγαπάτε οποιοδήποτε άρθρο μιλάει για σκαμπανεβάσματα κιλών και δίαιτες. Προς έκπληξή μας, στα πιο δημοφιλή ήταν και η Sharon Stone. Θα περιμέναμε ονόματα όπως Victoria Beckham, Jennifer Aniston... αλλά από ότι φαίνεται ο... έξυπνος αυτός τίτλος σας κέρδισε. Τέλος, πολύ αγαπημένο σας θέμα ήταν και το πέμπτο στο οποίο σας παρουσιάσαμε τις πιο διάσημες transsexual του modeling. Και με το δίκιο σας καθώς είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον θέμα. Να πούμε βέβαια ότι περιμέναμε να δούμε στα top θέματα την Kim Kardashian, η οποία ό,τι κι αν έκανε σας τραβούσε την προσοχή, καθώς και διάσημα κέρατα (βλέπε Stewart-Pattinson). Όχι ότι δεν τα κλικάρατε, αλλά Οκ, τερμάτισαν σε πιο χαμηλές θέσεις.

Αυτά ήταν, λοιπόν, τα πιο δημοφιλή juicy news του Queen, τα τελευταία χρόνια. Πώς σας φαίνονται; Καλή αρχή στο νέο ανανεωμένο Queen. Στείλτε μας τη θετική σας αύρα!