Ποιο παιδί-star παρακινεί τα υπόλοιπα παιδιά να παρατήσουν το σχολείο; (Μάλλον εξαιτίας της Σαϊεντολογίας)

Γωγώ Φούντα
Ποιο παιδί-star παρακινεί τα υπόλοιπα παιδιά να παρατήσουν το σχολείο; (Μάλλον εξαιτίας της Σαϊεντολογίας)

Μήπως ο διάσημος μπαμπάς του να τον μαζέψει λίγο;

Η αλήθεια είναι ότι οι διάσημοι και πλούσιοι δεν είναι και οι πιο φυσιολογικοί άνθρωποι του κόσμου! Πόσο μάλλον τα παιδιά τους, τα οποία από πολύ νωρίς μπαίνουν σε έναν κόσμο γεμάτο φώτα, έκθεση και καθόλου, μα καθόλου ηρεμία!

Όλα αυτά φυσικά έχουν, άσχημο θα λέγαμε αντίκτυπο τόσο σε συμπεριφορά όσο και σε κάποιες απόψεις, με τελευταίο και άκρως χαρακτηριστικό παράδειγμα, τη διαδικτυακή εκστρατεία του 15χρονου Jaden Smith, γιου του Will Smith!

O Jaden λοιπόν, για λόγους που μάλλον σχετίζονται με τη Σαϊεντολογία την οποία και έχει ασπαστεί ο διάσημος πατέρας του, δημοσίευσε μία σειρά από posts στο Twitter όπου και παρακινεί τα παιδιά να παρατήσουν το σχολείο γιατί απλά δεν έχει τίποτα να τους πρσοφέρει! «Αν όλοι μας παρατούσαμε το σχολείο, η κονωνία μας θα ήταν πολύ πιο έξυπνη», έγραψε μεταξύ άλλων ο νεαρός star, ο οποίος όπως όλα δείχνουν δεν έχει και μεγάλη επαφή με την πραγματικότητα!

Μήπως ο μπαμπάκας του να τον μαζέψει λίγο; Γιατί ο Jaden μπορεί να είναι τυχερός μιας και έχει γεννηθεί μέσα στα πλούτη και αντί να ασχολείται με την μόρφωσή του κάνει τον τραγουδιστή, αλλά τα υπόλοιπα παιδιά του πλανήτη αυτού;